Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ατόμων με αναπηρία έξω από το υπ.Εργασίας
[Πρώτο Θέμα]: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ατόμων με αναπηρία έξω από το υπ.Εργασίας

[Πρώτο Θέμα]: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ατόμων με αναπηρία έξω από το υπ.Εργασίας

Ενάντια στο κλείσιμο του ιδρύματος χρόνιων παθήσεων Σκαραμαγκά
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο ενιαίος σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ΑμΕΑ Αττικής και νήσων ενάντια στο κλείσιμο του ιδρύματος χρόνιων παθήσεων Σκαραμαγκά.
Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους: “Το θράσος της κυβέρνησης δεν έχει όρια. Η κυβέρνηση και η διοίκηση του κέντρου κοινωνικής πρόνοιας Αττικής επιμένουν στην απόφαση τους για το κλείσιμο του ιδρύματος χρόνιων παθήσεων Παίδων Σκαραμαγκά με πρόσχημα το απαξιωμένο των εγκαταστάσεων”.
Ακόμη σημειώνουν πως: “Οι εγκαταστάσεις βεβαίως έχουν σοβαρά προβλήματα αλλά η αιτία είναι η εγκατάλειψη τους από τη διοίκηση και την κυβέρνηση μέσω της υποχρηματοδότησης. Οι ελλείψεις δε σε προσωπικό είναι τραγικές, εκθέτοντας σε κίνδυνο εργαζόμενους και περιθαλπόμενους”.
Με τη σημερινή τους διαμαρτυρία διεκδικούν μεταξύ άλλων: “Να μην κλείσει το ίδρυμα Σκαραμαγκά. Γενναία χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό του κέντρου κοινωνικής πρόνοιας Αττικής για να μπει τέρμα στην άθλια κατάσταση που υπάρχει στα ιδρύματα, να αναβαθμιστούν οι υποδομές, οι συνθήκες περίθαλψης των αναπήρων και των παιδιών του κέντρου αλλά και οι συνθήκες δουλειάς των εργαζομένων”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!