Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 0 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: «Σφαλιάρα» στον Τραμπ από Ρεπουμπλικάνους για το σχέδιο κατάργησης του Obamacare
[Πρώτο Θέμα]: «Σφαλιάρα» στον Τραμπ από Ρεπουμπλικάνους για το σχέδιο κατάργησης του Obamacare

[Πρώτο Θέμα]: «Σφαλιάρα» στον Τραμπ από Ρεπουμπλικάνους για το σχέδιο κατάργησης του Obamacare

Τέσσερις «αντάρτες» που ανήκουν στο κόμμα του τάχθηκαν στην ουσία κατά του αναθεωρημένου νομοσχεδίου που προωθεί ο Αμερικανός πρόεδρος στη Γερουσία για την αντικατάσταση του «Οbamacare»
Πολιτική «σφαλιάρα» για τον Ντόναλντ Τραμπ το «ναυάγιο» του σχεδίου του να καταργήσει και να αντικαταστήσει τη φιλόδοξη μεταρρύθμιση στον τομέα της υγείας του προκατόχου του, «Obamacare». Η «ανταρσία» τεσσάρων Ρεπουμπλικάνων Γερουσιαστών άλλαξε τα σχέδια του 45ου Αμερικανού προέδρου.
Οι τέσσερις «αντάρτες» που ανήκουν στο κόμμα του Τραμπ τάχθηκαν στην ουσία κατά του αναθεωρημένου νομοσχεδίου που προωθεί ο Αμερικανός πρόεδρος στη Γερουσία για την αντικατάσταση του «Οbamacare».
Οι Ρεπουμπλικάνοι Γερουσιαστές, Μάικ Λι και Τζέρι Μόραν, ανακοίνωσαν χθες το βράδυ στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης του Τραμπ, το Twitter, ότι δεν μπορούν να υποστηρίξουν το νομοσχέδιο στην παρούσα μορφή του, αυξάνοντας σε τέσσερις τον συνολικό αριθμό των Ρεπουμπλικάνων Γερουσιαστών που έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα το ψηφίσουν. Οι Ρεπουμπλικάνοι Γερουσιαστές Σούζαν Κόλινς και Ραντ Πολ προηγήθηκαν εκφράζοντας τις αντιρρήσεις τους για το νομοσχέδιο.
Κατά συνέπεια, η αναθεωρημένη έκδοση του νομοσχεδίου δεν έχει πλέον καμία προοπτική έγκρισής της από την ρεπουμπλικανική πλειοψηφία της Γερουσίας. Η κατάργηση και η αντικατάσταση του Obamacare αποτέλεσε κεντρική προεκλογική δέσμευση του Τραμπ, αλλά και πολιτική υπόσχεση των Ρεπουμπλικάνων από το 2010.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!