Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Σαρίδης στο protothema.gr: Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω από την Ένωση Κεντρώων
[Πρώτο Θέμα]: Σαρίδης στο protothema.gr: Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω από την Ένωση Κεντρώων

[Πρώτο Θέμα]: Σαρίδης στο protothema.gr: Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω από την Ένωση Κεντρώων

Επιμένει, ωστόσο, ότι υπάρχουν στελέχη στο κόμμα που λειτουργούν υπονομευτικά «δημιουργούν μια λάθος εικόνα για άλλους βουλευτές και κάνουν κακό στην Ένωση Κεντρώων»
Λήξη συναγερμού σήμανε στην Ένωση Κεντρώων αναφορικά με την υπόθεση του κ. Ιωάννη Σαρίδη καθώς όπως δηλώνει ο ίδιος στο protothema.gr «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποχωρήσω από το κόμμα».
Ωστόσο, επιμένει ότι εντός του κόμματος υπάρχουν στελέχη που λειτουργούν υπονομευτικά «δημιουργούν μια λάθος εικόνα για άλλους βουλευτές και κάνουν κακό στην Ένωση Κεντρώων ». Επιβεβαιώνει μάλιστα και την ύπαρξη της επιστολής προς τον Βασίλη Λεβέντη στην οποία επισημαίνει προς τον πρόεδρο σημαντικά οργανωτικά και λειτουργικά προβλήματα.
Προσθέτει όμως ότι υπήρξε μακρά συνομιλία με τον κ. Λεβέντη κατά την οποία «λύθηκαν όλες οι παρεξηγήσεις».
Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες ο βουλευτής ανάρτησε κείμενο στο facebook με το οποίο άφηνε σαφείς αιχμές για στελέχη του κόμματος που δρουν υπονομευτικά και προς «εξυπηρέτηση μικροπολιτικών τους συμφερόντων» . Υπογράμμιζε συγκεκριμένα ότι ορισμένοι έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την απουσία του από την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας αν και γνώριζαν ότι ο ίδιος βρισκόταν σε περιοδεία στην Μακεδονία κατ’ εντολή του προέδρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!