Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Σάλος για τη «ροζ» Αυγή: Δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται προσωπικά δεδομένα, λέει ο Κυρίτσης
[Πρώτο Θέμα]: Σάλος για τη «ροζ» Αυγή: Δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται προσωπικά δεδομένα, λέει ο Κυρίτσης

[Πρώτο Θέμα]: Σάλος για τη «ροζ» Αυγή: Δεν πρέπει να δημοσιοποιούνται προσωπικά δεδομένα, λέει ο Κυρίτσης

Αποστάσεις από Κυρίτση: Δεν με βρίσκει σύμφωνο η τακτική της δημοσιοποίησης - Και φίλια πυρά δέχεται η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ
Από τις εκλογές του 2015 τα φύλλα της Αυγής κυριαρχούσαν στους χώρους της Βουλής, με βουλευτές, στελέχη και υπαλλήλους να τη διαβάζουν, προκειμένου να υπογραμμίσουν την πολιτική τους ταυτότητα.
Όλα αυτά μέχρι χθες, μέρα κατά την οποία η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να δημοσιεύσει στο πρωτοσέλιδό της το όνομα του δικαστή του ΣτΕ που ελέγχεται για προσωπική του υπόθεση.
«Αδιανόητο» έλεγε χαρακτηριστικά σε παρέα βουλευτών, κορυφαίος υπουργός της κυβέρνησης. Οι φωνές δυσαρέσκειας δεν έμειναν μόνο στο παρασκήνιο.
Αποστάσεις από την κίνηση της εφημερίδας κρατά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης σημειώνοντας: «Εμένα μου έχει κάνει κακή εντύπωση σε όλες τις περιπτώσεις που οι δικαστικές και οι αστυνομικές αρχές μπαίνουν σε μια λογική να δημοσιεύουν πρόσωπα, φωτογραφίες ανθρώπων οπότε δεν με βρίσκει σύμφωνο μια τέτοια τακτική».
Ο βουλευτής μιλώντας στον ΣΚΑΙ συνέχισε: «Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι όποτε άτομα τα οποία βρίσκονται στην διαδικασία της έρευνα δημοσιοποιούνται προφανώς αυτό κάπως ξεκινάει υπηρεσιακά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!