Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Ρόδος: Κόντρες σε κεντρικό δρόμο με αυτοκίνητα και μηχανές
[Πρώτο Θέμα]: Ρόδος: Κόντρες σε κεντρικό δρόμο με αυτοκίνητα και μηχανές

[Πρώτο Θέμα]: Ρόδος: Κόντρες σε κεντρικό δρόμο με αυτοκίνητα και μηχανές

Σε πίστα αγώνων ανάμεσα στα διερχόμενα αυτοκίνητα μετατρέπεται η οδός Ρόδου-Λίνδου
Σε πίστα αγώνων ταχύτητας μετατρέπεται και πάλι κάθε βράδυ τις τελευταίες εβδομάδες η οδός Ρόδου – Λίνδου, από το ΙΚΑ έως και την διασταύρωση με Ασγούρου, μεταξύ νεαρών κυρίως οδηγών μοτοσικλετών και αυτοκινήτων.
Το θέμα αυτό που βάζει σε κίνδυνο τις ζωές των ίδιων των εμπλεκομένων οδηγών, αλλά και των υπολοίπων οδηγών που κινούνται στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα, παρατηρείται εδώ και πολλά χρόνια, αλλά δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες που έγιναν κατά καιρούς από τις αστυνομικές αρχές (συλλήψεις, προσαγωγές και πρόστιμα) δεν σταμάτησε.
Αντίθετα, τις τελευταίες μέρες, παρατηρείται έξαρση των περιπτώσεων αυτών γεγονός που έχει φέρει στα… πρόθυρα νευρικής κρίσης δεκάδες συμπολίτες μας που διαμένουν κοντά στο συγκεκριμένο κομμάτι της Ρόδου – Λίνδου και καθημερινά βλέπουν και ακούν τι γίνεται.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες και καταγγελίες που έχουν γίνει στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, η υπόθεση αυτή των αυτοσχέδιων αγώνων που γίνονται επί της Ρόδου – Λίνδου, γίνεται συστηματικά και μεθοδευμένα και συμμετέχουν σε αυτό δεκάδες εμπλεκόμενοι ως παρατηρητές ή ως.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!