Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Ραγκούσης: Πρόταση για κόμμα των «προοδευτικών πολιτών»
[Πρώτο Θέμα]: Ραγκούσης: Πρόταση για κόμμα των «προοδευτικών πολιτών»

[Πρώτο Θέμα]: Ραγκούσης: Πρόταση για κόμμα των «προοδευτικών πολιτών»

«Η ιδέα είναι να φτιαχτεί ένα σύγχρονο ισχυρό προοδευτικό, νέο προοδευτικό κόμμα το οποίο θα έχει την εξής ειδοποιό διαφορά: ότι δεν θα είναι το κόμμα των 5 επωνύμων αλλά θα είναι το κόμμα των προοδευτικών πολιτών»
Την πρότασή του για ένα νέο κομματικό σχηματισμό κατέθεσε ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Action 104,6.
«Εδώ η ιδέα δεν είναι να φτιαχτεί το κόμμα του Χριστοδουλάκη, της Σπανού, του Ραγκούση, του ενός του άλλου, και ούτω καθεξής. Εδώ η ιδέα είναι να φτιαχτεί ένα σύγχρονο ισχυρό προοδευτικό, νέο προοδευτικό κόμμα το οποίο θα έχει την εξής ειδοποιό διαφορά: ότι δεν θα είναι το κόμμα των 5 επωνύμων αλλά θα είναι το κόμμα των προοδευτικών πολιτών. Με την εξής έννοια: ότι για όλα όσα συγκροτήσουν, όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορεί να συγκροτήσουν ένα κόμμα, που είναι από την ηγεσία του μέχρι τις βασικές πολιτικές και προγραμματικές του θέσεις, δεν θα αποφασίσουν σε ένα παρασκήνιο, 5 στελέχη, 5 πολιτικοί και ούτω καθεξής, αλλά θα αποφασίσουν οι πολίτες που θα δεχθούν να πλαισιώσουν ως μέλη τον νέο φορέα.
Αυτή είναι η μεγάλη ειδοποιός διαφορά, αυτό είναι το μεγάλο και πολύ σπουδαίο καινούργιο που μπορεί να φέρουμε και μπορούμε και πρέπει να φέρουμε στην πολιτική ζωή του τόπου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!