Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Πρώτο Θέμα]: Πτώση 0,55% στο Χρηματιστήριο Αθηνών
[Πρώτο Θέμα]: Πτώση 0,55% στο Χρηματιστήριο Αθηνών

[Πρώτο Θέμα]: Πτώση 0,55% στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Μετά την αναβάθμιση που δεν ήλθε από την Moody΄s και την έναρξη της δεύτερης αξιολόγησης υπό τις απειλές του κυβερνώντος κόμματος προς την Ευρώπη η κατάσταση περιπλέκεται 
Με πτώση άνοιξε η Αθήνα διακινώντας χαμηλό τζίρο, ωστόσο κάποιες σποραδικές αγορές σε blue Chips- όπως στον ΟΤΕ, διατηρούν τις απώλειες σε χαμηλά επίπεδα.
Μετά την αναβάθμιση που δεν ήλθε από την Moody΄s και την έναρξη της δεύτερης αξιολόγησης υπό τις απειλές του κυβερνώντος κόμματος προς την Ευρώπη, η κατάσταση περιπλέκεται και το μόνο που μπορεί να διακρίνει κανείς είναι.. εκλογές εξαιτίας της επιθετικής στάσης της κυβέρνησης στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.
Με μια τροπολογία η οποία κατατέθηκε και αποσύρθηκε κάλεσε την αντιπολίτευση να συζητήσει !!, για ένα θέμα για το οποίο έχει συντάξει νόμο ενώ αναμένεται και απόφαση ανώτατου δικαστηρίου. Στις 589,44 μονάδες διαμορφώνεται ο Γενικός Δείκτης σημειώνει άνοδο 0,03%. Οριακή άνοδο 0,03% στις 1562 μονάδες για τον ftse25.
Με πτώση 0,99% η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας στα 0,20 ευρώ με 664 χιλ. τεμάχια. Με πτώση 0,36% η Eurobank στα 0,551 ευρώ και 626 χιλ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!