Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Πρόβλημα και με τον Σαρίδη στην Ένωση Κεντρώων
[Πρώτο Θέμα]: Πρόβλημα και με τον Σαρίδη στην Ένωση Κεντρώων

[Πρώτο Θέμα]: Πρόβλημα και με τον Σαρίδη στην Ένωση Κεντρώων

Σε περιδήνηση το κόμμα μετά και την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Καρρά
Στους ρυθμούς της ισχυρής περιδίνησης που δημιουργούν τα σοβαρά προβλήματα εσωκομματικής λειτουργίας και η ανεξαρτητοποίηση του κ. Γιώργου Καρρά εξακολουθούν να κινούνται στην Ένωση Κεντρώων παρά την ομιλία του κ. Βασίλη Λεβέντη στην σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ο. όπου επιχείρησε να τονώσει το ηθικό των βουλευτών του και να «στιγματίσει» όσους αποχώρησαν από το κόμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες έντονα δυσαρεστημένος με τον τρόπο που λειτουργεί το κόμμα αλλά και με τις τακτικές ορισμένων στελεχών φέρεται να είναι και ο κ. Ιωάννης Σαρίδης.
Σε αυτό συνηγορεί και σημερινή του ανάρτηση στο facebook με την οποία απαντά αιχμηρά προς κοινοβουλευτικά στελέχη που όπως υποστηρίζει έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την απουσία του από την συνεδρίαση της ΚΟ.
Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο κ. Σαρίδης έχει στείλει και σχετική επιστολή προς τον κ. Λεβέντη εκφράζοντάς του έντονους προβληματισμούς για την λειτουργία του κόμματος και δεν αποκλείεται αύριο να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο.
Υπενθυμίζεται ότι και η αποχώρηση του κ. Καρρά συνδέεται με συμπεριφορές άλλων βουλευτών που ο ίδιος υποστήριζε ότι λειτουργούσαν υπονομευτικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!