Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Οι πρώτες εικόνες από το παιχνίδι επιβίωσης «The Island» σε νησίδα κοντά στη Χάλκη
[Πρώτο Θέμα]: Οι πρώτες εικόνες από το παιχνίδι επιβίωσης «The Island» σε νησίδα κοντά στη Χάλκη

[Πρώτο Θέμα]: Οι πρώτες εικόνες από το παιχνίδι επιβίωσης «The Island» σε νησίδα κοντά στη Χάλκη

Οι συμμετέχοντες, προερχόμενοι από Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία και Αγγλία χωρίστηκαν αρχικά σε δυο ομάδες και σκοπός τους ήταν να φτιάξουν το καλύτερο camp
Το παιχνίδι επιβίωσης «The Island», στο νησάκι Αλιμνιά, κοντά στη Χάλκη, βρίσκεται ήδη στα μισά και οι δοκιμασίες συνεχίζονται. Οι 20 σύγχρονοι ναυαγοί τις πρώτες πέντε ημέρες πέρασαν δεκάδες δοκιμασίες και ήδη όλα δείχνουν πως η τελική κατάταξη έχει καθοριστεί. Από την περασμένη Πέμπτη όπου ξεκίνησε το νέο τουριστικό προϊόν του ταξιδιωτικού πρακτορείου «Beyond Borders» με έδρα το Βέλγιο, κέρδισε τις εντυπώσεις με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπου και προβάλλεται να ανταλλάσσουν σχόλια αλλά και να ενθαρρύνουν τους παίκτες.
Οι συμμετέχοντες, προερχόμενοι από Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία, Αυστρία και Αγγλία χωρίστηκαν αρχικά σε δυο ομάδες και σκοπός τους ήταν να φτιάξουν το καλύτερο camp. Κατασκευάστηκε το ανατολικό και δυτικό camp τα οποία βαθμολογήθηκαν από τους διοργανωτές, με το πρώτο να υπερέχει σημαντικά. Ακολούθησαν πρωτότυπες δοκιμασίες όπως να κρατούν επί ώρα στα χέρια τους βαριές πέτρες χωρίς να κουνηθούν ή να παραμένουν κατά τη διάρκεια της νύχτας με τα μάτια δεμένα πάνω σε μια αιώρα κρατώντας επίσης πέτρες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!