Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: ΠΡΑΤΤΩ για δηλώσεις Ερντογάν: Η Θράκη είναι ελληνική, δημοκρατική και ευρωπαϊκή
[Πρώτο Θέμα]: ΠΡΑΤΤΩ για δηλώσεις Ερντογάν: Η Θράκη είναι ελληνική, δημοκρατική και ευρωπαϊκή

[Πρώτο Θέμα]: ΠΡΑΤΤΩ για δηλώσεις Ερντογάν: Η Θράκη είναι ελληνική, δημοκρατική και ευρωπαϊκή

Τόνισε ότι ανάμεσα στους Έλληνες της Θράκης δεν υπάρχουν ευήκοα ώτα για δηλώσεις, όπως οι σημερινές του Ερντογάν, τις οποίες χαρακτήρισε προκλητικές, επικίνδυνες που δεν σέβονται το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες
Η Θράκη είναι ελληνική, δημοκρατική και ευρωπαϊκή, τόνισε ο γραμματέας του ΠΡΑΤΤΩ Κώστας Καραχάλιος, υπενθυμίζοντας δήλωση του προέδρου της Κίνησης και υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.
Ο κ. Καραχάλιος σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της τετραήμερης περιοδείας του στη Θράκη μαζί με στελέχη της Κίνησης, διαπίστωσε την αρμονική συνύπαρξη των Ελλήνων με διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις, παρά τις σειρήνες των καιρών. Η συνύπαρξη αυτή, σημείωσε σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ, αποδεικνύει τον δημοκρατικό τρόπο που λειτουργεί η ελληνική Πολιτεία και αναδεικνύει την τήρηση των αρχών του ελληνικού και ευρωπαϊκού πολιτισμού.
Επίσης, τόνισε ότι ανάμεσα στους Έλληνες της Θράκης δεν υπάρχουν ευήκοα ώτα για δηλώσεις, όπως οι σημερινές του Ερντογάν, τις οποίες χαρακτήρισε προκλητικές, επικίνδυνες που δεν σέβονται το διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες. Σε αυτό το πλαίσιο ο γραμματέας της Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ τόνισε την ανάγκη η διεθνής κοινότητα να αποτρέπει οποιονδήποτε υπονομεύει την σταθερότητα και ειρήνη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!