Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Το Ποτάμι για Φωτήλα: «Οι εξαγορές και οι παλαιοκομματικές πρακτικές εκθέτουν»
[Πρώτο Θέμα]: Το Ποτάμι για Φωτήλα: «Οι εξαγορές και οι παλαιοκομματικές πρακτικές εκθέτουν»

[Πρώτο Θέμα]: Το Ποτάμι για Φωτήλα: «Οι εξαγορές και οι παλαιοκομματικές πρακτικές εκθέτουν»

Αντιμετωπίζουμε με ανεκτικότητα τις πιέσεις προς περιφερειακά, αλλά και κεντρικά στελέχη του κινήματός μας, δήλωσε ο γραμματέας Οργανωτικού του Ποταμιού, Παντελής Αβραμίδης
Με δηκτικό τρόπο απάντησε ο Παντελής Αβραμίδης, γραμματέας Οργανωτικού Έργου στο Ποτάμι, στις δηλώσεις που είχε κάνει νωρίτερα σήμερα ο βουλευτής Αχαϊας του κόμματος, Ιάσων Φωτήλας, προτείνοντας συνεργασία με τη ΝΔ.
Ο κ.Αβραμίδης, ερωτηθείς από το Patra News για τα δημοσιεύματα που θέλουν τον κ.Φωτήλα να συζητά τη μετακίνησή του στη ΝΔ, απάντησε: «Είναι γνωστές οι πιέσεις στελεχών των “παλαιών κομμάτων” προς περιφερειακά αλλά και κεντρικά στελέχη του Κινήματος μας. Τις αντιμετωπίζουμε με ανεκτικότητα. Προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι είμαστε στο 2016. Οι υποσχέσεις, οι εξαγορές και όλες αυτές οι παλαιοκομματικές πρακτικές, τους εκθέτουν και δεν θα γίνουν ανεκτές από την κοινωνία».
Σημειώνεται ότι ο κ.Φωτήλας είχε διαψεύσει τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία «έχει κλείσει» με τη ΝΔ, επιβεβαίωσε ευθέως, όμως, ότι «το σκέφτεται».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!