Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Πώς τα μεταλλεία στη Χαλκιδική «πριόνισαν» τη θέση του Πόλ Ράιτ στην Eldorado
[Πρώτο Θέμα]: Πώς τα μεταλλεία στη Χαλκιδική «πριόνισαν» τη θέση του Πόλ Ράιτ στην Eldorado

[Πρώτο Θέμα]: Πώς τα μεταλλεία στη Χαλκιδική «πριόνισαν» τη θέση του Πόλ Ράιτ στην Eldorado

Η αιφνιδιαστική κίνηση των Καναδών να αναστείλουν τις εργασίες της Ελληνικός Χρυσός στην Χαλκιδική, άσκησε μεγάλη πίεση στην κυβέρνηση, η οποία δεν έκρυψε ούτε στιγμή, την αντίθεσή της στην επένδυση
Πριν ένα χρόνο ο επικεφαλής της καναδικής Εldoradο Gold, Πόλ Ράιτ ανακοίνωνε σε μία κατάμεστη αίθουσα του Χίλτον, την αναστολή εργασιών της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική.
Η αιφνιδιαστική τότε κίνηση των Καναδών που συζητήθηκε πολύ, άσκησε μεγάλη πίεση στην κυβέρνηση, η οποία δεν έκρυψε ούτε στιγμή, την αντίθεσή της στην επένδυση. Πριν λίγες μέρες, οι Καναδοί ανακοίνωσαν την αποχώρηση του Πολ Ράιτ, από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της διεθνούς εταιρείας, απόφαση που θεωρούν πολλοί ότι συνδέεται με τις γκρίνιες για την επένδυσή της εταιρείας από το Βανκούβερ, στην Ελλάδα. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι και από την Ελληνικός Χρυσός, τη θυγατρική τους στην Ελλάδα οι διοικητικές αλλαγές έχουν πάρει από καιρό το δρόμο τους.
Οι συνεχείς αναβολές και τα μεγάλα εμπόδια είχαν την τελευταία διετία αποστασιοποιήσει από την εταιρεία και έναν εκ των ιδρυτών της, τον κ. Πέτρο Στρατουδάκη. Ο τελευταίος έχει αποσυρθεί οριστικά από την Ελληνικός Χρυσός μολονότι υπήρξε για χρόνια η ψυχή της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!