Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Πλήρης ταύτιση Μίχαλου με το Μαξίμου: «Όχι» τώρα εκλογές
[Πρώτο Θέμα]: Πλήρης ταύτιση Μίχαλου με το Μαξίμου: «Όχι» τώρα εκλογές

[Πρώτο Θέμα]: Πλήρης ταύτιση Μίχαλου με το Μαξίμου: «Όχι» τώρα εκλογές

Μετά τη συμμετοχή του στην Επιτροπή Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι θεωρείται και υποψήφιος προς υπουργοποίηση
Πλήρως συντονισμένος με την κυβερνητική «γραμμή» κατά της διεξαγωγής πρόωρων εκλογών εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Μίχαλος.
Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του στην Επιτροπή Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας επιβεβαιώνει, ουσιαστικά, τις φήμες ότι είναι από τους υποψήφιους προς υπουργοποίηση στον επικείμενο ανασχηματισμό, καθώς δηλώνει, μεταξύ άλλων: «Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται σήμερα η αγορά είναι άλλη μια εκλογική διαδικασία, η οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα φέρει μια ισχυρή κυβέρνηση και, ως εκ τούτου, θα πρέπει να ακολουθηθεί από άλλες εκλογές, στις οποίες θα εφαρμοστεί πλήρως το αναλογικό εκλογικό σύστημα. Κατά την άποψή μου, αυτό θα προκαλέσει ολοκληρωτικό χάος στη χώρα».
Σε συνέντευξή του στο ΕurActiv, ο κ. Μίχαλος προσέθεσε πως ο κύριος στόχος στην παρούσα φάση τόσο για τον ιδιωτικό τομέα και όσο και για την κυβέρνηση είναι να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία της ελληνικής οικονομίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!