Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
33 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
34 °C 17 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Ποιοι καθαρίζουν τους Έλληνες από τον Λευκό οίκο
[Πρώτο Θέμα]: Ποιοι καθαρίζουν τους Έλληνες από τον Λευκό οίκο

[Πρώτο Θέμα]: Ποιοι καθαρίζουν τους Έλληνες από τον Λευκό οίκο

Σάλος επικρατεί στην πολιτική σκηνή των ΗΠΑ μετά την απομάκρυνση του  Ελληνοαμερικανού Ρέινς Πρίμπους, αλλά και του διώκτη του, Τόνι Σκαραμούτσι, από το επιτελείο του Τραμπ
Οταν την παραμονή της ορκωμοσίας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στις 19 του περασμένου Ιανουαρίου, η οργάνωση Hellenic Initiative (Ελληνική Πρωτοβουλία) διοργάνωσε εκδήλωση στο περίφημο ξενοδοχείο της Ουάσινγκτον «St. Regis» για να τιμήσει τον Ρέινς Πρίμπους και τον Τζoρτζ Τζιτζίκο, λίγοι πρόσεξαν έναν κοντό τύπο με φουσκωμένο στήθος που έδειχνε σαν τη μύγα μες στο γάλα, ο οποίος δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για τη γιορτή της ελληνικής Ομογένειας.
Ηταν έντονα νευρικός και είχε σταθεί στο μέσον της αίθουσας όπου θα γινόταν η εκδήλωση με το βλέμμα στην είσοδο. Ηταν περιστοιχισμένος από άλλους κυρίους με ακριβά κοστούμια, οι οποίοι έπαιζαν τον ρόλο των σωματοφυλάκων χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό και οπλισμό.
Ο κοντός τύπος ήταν ο Αντονι Σκαραμούτσι και οι κύριοι με τα κοστούμια ήταν οι συνεργάτες του, οι οποίοι θα «εισέβαλαν» μερικούς μήνες μετά στον Λευκό Οίκο για… να καθαρίσουν τον στάβλο.
Ελάχιστοι στην αίθουσα γνώριζαν ότι εκείνο το βράδυ παιζόταν ένα δράμα, τη συνέχεια του οποίου ζήσαμε στο τέλος Ιουλίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!