Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
35 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 19 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Πατούλης: Να απαντήσει επί της ουσίας ο Τόσκας – Μας γεμίζει οργή η επίθεσή του στον Δήμαρχο Κυθήρων
[Πρώτο Θέμα]: Πατούλης: Να απαντήσει επί της ουσίας ο Τόσκας – Μας γεμίζει οργή η επίθεσή του στον Δήμαρχο Κυθήρων

[Πρώτο Θέμα]: Πατούλης: Να απαντήσει επί της ουσίας ο Τόσκας – Μας γεμίζει οργή η επίθεσή του στον Δήμαρχο Κυθήρων

«Ο κ. Τόσκας δεν είναι η πρώτη φορά που «τυρβάζει περί άλλα», αντί να επικεντρωθεί στο έργο που του έχει ανατεθεί», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση - Ζητά από τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να τοποθετηθεί στα θέματα για την πρόσφατη, καταστροφική πυρκαγιά στο πανέμορφο νησί
«Ο κ. Τόσκας οφείλει να κάνει τη δουλειά του και να καταλάβει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πέρα και πάνω από κόμματα. Δεν είναι ”λάφυρο” κανενός».
Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, οργισμένος, ζητά από τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη να απαντήσει επί της ουσίας στα θέματα για την πρόσφατη, καταστροφική πυρκαγιά στο πανέμορφο νησί, δίχως να επιτίθεται κατά του Δημάρχου Κυθήρων, Ευστράτιο Χαρχαλάκη .
H δήλωση του Προέδρου της ΚΕΔΕ
“Η προσωπική επίθεση του κ. Τόσκα εναντίον του Δημάρχου Κυθήρων κ. Χαρχαλάκη μας γεμίζει οργή και ενώνει ακόμα περισσότερο τη μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια με το συνάδελφο των πολύπαθων Κυθήρων.
Ο κ. Τόσκας οφείλει να κάνει τη δουλειά του και να καταλάβει ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πέρα και πάνω από κόμματα. Δεν είναι λάφυρο κανενός και κανείς δεν μπορεί να τις προσδίδει κομματικές αποχρώσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!