Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Ν. Παππάς: Θα είμαστε κυρίαρχοι για πολλά χρόνια αν υλοποιήσουμε όσα μας ανέθεσε το Συνέδριο
[Πρώτο Θέμα]: Ν. Παππάς: Θα είμαστε κυρίαρχοι για πολλά χρόνια αν υλοποιήσουμε όσα μας ανέθεσε το Συνέδριο

[Πρώτο Θέμα]: Ν. Παππάς: Θα είμαστε κυρίαρχοι για πολλά χρόνια αν υλοποιήσουμε όσα μας ανέθεσε το Συνέδριο

«Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες» είπε ο υπουργός για όσα βιώνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ
Το δεύτερο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ είχε χαρακτήρα ιστορικό, καθώς ήταν το πρώτο κόμματος της Αριστεράς που είναι στη διακυβέρνηση της χώρας και εκ των πραγμάτων ετέθησαν ερωτήματα πρωτόγνωρα, για τη στελέχωση του κόμματος και της κυβέρνησης, μία τομή στην ιστορία της Αριστεράς, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς , μιλώντας στον ρ/σ “Στο Κόκκινο”.
«Ο διάλογος ήταν πάρα πολύ πλούσιος, το βάθος του διαλόγου παραπάνω από ικανοποιητικό» ανέφερε ο κ. Παππάς, τονίζοντας, ωστόσο, πως «πρέπει να εξεταστεί στο μέλλον πώς θα οργανώνονται τα συνέδρια, ώστε να είναι πολυπληθή, η διάρκεια και η οργάνωσή τους, με προσυνέδρια, για να είναι πιο οργανωμένος και παραγωγικός ο διάλογος αυτός».
Χαρακτήρισε το συνέδριο «τεράστιο βήμα αυτοσυνείδησης για τον ΣΥΡΙΖΑ, την ηγεσία και τα μέλη της» και υπογράμμισε ότι σε «αυτό το τριήμερο αναμέτρησης με την πραγματικότητα της διακυβέρνησης, συζητήθηκε το πόσο εύκολο ή πόσο δύσκολο είναι να εφαρμοστούν οι πολιτικές σε δυσμενές διεθνές πλαίσιο, με κατεστημένους μηχανισμούς σε κράτος και οικονομία να προσπαθούν να υπονομεύσουν το κυβερνητικό έργο».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!