Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Παππάς: Ανοιχτοί σε αλλαγές στις τροπολογίες για τα κανάλια μέχρι την τελευταία στιγμή
[Πρώτο Θέμα]: Παππάς: Ανοιχτοί σε αλλαγές στις τροπολογίες για τα κανάλια μέχρι την τελευταία στιγμή

[Πρώτο Θέμα]: Παππάς: Ανοιχτοί σε αλλαγές στις τροπολογίες για τα κανάλια μέχρι την τελευταία στιγμή

«Εάν πέσει στο ΣτΕ ο διαγωνισμός και κριθεί αντισυνταγματικός, θα επιστρέψουμε στην προηγούμενη κατάσταση», επανέλαβε ο υπουργός Επικρατείας
Το θέμα των τηλεοπτικών αδειών παραμένει ψηλά στην επικαιρότητα, πολύ δε περισσότερο μετά την απόφαση του ΣτΕ και την απόσυρση της σχετικής τροπολογίας από τον Νίκο Παππά. Ο υπουργός Επικρατείας, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, λίγες ώρες μετά το νέο «ναυάγιο» για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, τόνισε πως «εμείς έχουμε μία σταθερή προσήλωση στην ανάγκη της συγκρότησης του ΕΣΡ. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε με όρους συναίνεσης και δυστυχώς, η ΝΔ είχε δηλώσει ότι δεν θα συμμετάσχει. Για μας είναι προϋπόθεση η συγκρότηση του ΕΣΡ και για περιφερειακά και θεματικά κανάλια». Όσον αφορά για το φλέγον θέμα της τροπολογίας και της κρίσης του ΣτΕ, δήλωσε ότι αν κριθεί αντισυνταγματική, θα επιστρέψουμε στο προηγούμενο τηλεοπτικό πεδίο.
Ο υπουργός ρωτήθηκε για το πότε σκοπεύει να καταθέσει τη νέα τροπολογία, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αποφεύγοντας να απαντήσει, αφήνοντας να εννοηθεί, όπως συμπερασματικά ανέφερε η δημοσιογράφος, ότι θα περιμένουν τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!