Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
23 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 5 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Πακιστάν: Η σύζυγος του καθαιρεθέντος πρωθυπουργού θα διεκδικήσει τη βουλευτική έδρα του
[Πρώτο Θέμα]: Πακιστάν: Η σύζυγος του καθαιρεθέντος πρωθυπουργού θα διεκδικήσει τη βουλευτική έδρα του

[Πρώτο Θέμα]: Πακιστάν: Η σύζυγος του καθαιρεθέντος πρωθυπουργού θα διεκδικήσει τη βουλευτική έδρα του

Ο Ναουάζ Σαρίφ υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει την έδρα του τον περασμένο μήνα αφού το Ανώτατο Δικαστήριο τον απέκλεισε από τα δημόσια αξιώματα
Η σύζυγος του καθαιρεθέντος πακιστανού πρωθυπουργού Ναουάζ Σαρίφ θα είναι υποψήφια στην εκλογή για την αναπλήρωση της βουλευτικής έδρας που ο σύζυγός της υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει τον περασμένο μήνα αφού το Ανώτατο Δικαστήριο τον απέκλεισε από τα δημόσια αξιώματα, δήλωσαν αξιωματούχοι του κόμματος.
Η Καλσούμ Ναουάζ Σαρίφ θα είναι η υποψήφια του κόμματος Πακιστανικός Μουσουλμανικός Σύνδεσμος-Ναουάζ στην αναπληρωματική εκλογή που θα διεξαχθεί σε περίπου 45 ημέρες, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο σύμβουλος του Σαρίφ Ασίφ Κιρμάνι.
«Καταθέσαμε τα χαρτιά της υποψηφιότητας της κ. Καλσούμ Ναουάζ Σαρίφ», δήλωσε ο Κιρμάνι.
Η ανακοίνωση έγινε ενώ ο Ναουάζ Σαρίφ ηγείται ενός «καραβανιού επιστροφής» στη Λαχόρη στο οποίο συμμετέχουν χιλιάδες υποστηρικτές του που διαμαρτύρονται για την καθαίρεσή του από το ανώτατο δικαστήριο εξαιτίας εισοδήματος το οποίο δεν είχε δηλώσει. Ο Σαρίφ χαρακτήρισε την καθαίρεσή του άδικη.
Η Καλσούμ, η οποία δεν έχει θέσει ποτέ υποψηφιότητα για κάποιο αξίωμα, θα διεξαγάγει προεκλογική εκστρατεία στο πολιτικό προπύργιο του Σαρίφ στη Λαχόρη, όπου ο σύζυγός της δεν έχει χάσει ποτέ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!