Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: «Οργώνει» την Β’ Αθήνας ο Γιάννης Καλλιάνος
[Πρώτο Θέμα]: «Οργώνει» την Β’ Αθήνας ο Γιάννης Καλλιάνος

[Πρώτο Θέμα]: «Οργώνει» την Β’ Αθήνας ο Γιάννης Καλλιάνος

Ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρώων και νυν στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει «οργώσει» το τελευταίο διάστημα την Β’ Αθήνας πραγματοποιώντας συναντήσεις με δημάρχους, τοπικούς παράγοντες, καταστηματάρχες, επιχειρηματίες και απλούς πολίτες
Εξορμήσεις στην κοινωνία πραγματοποιούν τα στελέχη της ΝΔ προκειμένου να καταγράψουν τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών και να ενημερώσουν για την «Συμφωνία Αλήθειας» του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στο πλαίσιο αυτό, ο πρώην εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρώων και νυν στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει «οργώσει» το τελευταίο διάστημα την Β’ Αθήνας πραγματοποιώντας συναντήσεις με δημάρχους, τοπικούς παράγοντες, καταστηματάρχες, επιχειρηματίες και απλούς πολίτες.
Η «χωροταξική» στόχευση του κ. Καλλιάνου αλλά και η αποδοχή που φαίνεται να λαμβάνει ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς της «γαλάζιας» παράταξης καθιστά πιθανό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής στην συγκεκριμένη περιφέρεια.
Σύμφωνα δε με πληροφορίες δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να αναλάβει και συγκεκριμένο ρόλο για την υποβοήθηση του προγράμματος της ΝΔ ιδίως σε ζητήματα παιδείας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!