Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Oδηγός λεωφορείου στο protothema.gr: Μου είπαν μάζεψε τα πράγματά σου και βγες έξω, θα το κάψουμε
[Πρώτο Θέμα]: Oδηγός λεωφορείου στο protothema.gr: Μου είπαν μάζεψε τα πράγματά σου και βγες έξω, θα το κάψουμε

[Πρώτο Θέμα]: Oδηγός λεωφορείου στο protothema.gr: Μου είπαν μάζεψε τα πράγματά σου και βγες έξω, θα το κάψουμε

«Κάθονται και παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους για να σπάσουν το ακυρωτικό το οποίο πληρώνουμε εγώ και όλοι μας», λέει ένας άλλος οδηγός
«Έχει τύχει να μου πουν μάζεψε τα πράγματά σου και βγες έξω εμείς θα κάψουμε το λεωφορείο», λέει χαρακτηριστικά στο protothema.gr οδηγός λεωφορείου που ήταν παρών σε μία από τις επιθέσεις όπου άγνωστοι άλλοτε σπάνε τα ακυρωτικά μηχανήματα κι άλλοτε πυρπολούν τα λεωφορεία.
Το τελευταίο διάστημα και ιδιαίτερα μετά την πρεμιέρα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και την τοποθέτηση των νέων ακυρωτικών μηχανημάτων οι επιθέσεις σε λεωφορεία και τρόλει και σταθμούς του Μετρό και του Ηλεκτρικού γίνονται σχεδόν σε καθημερινή βάση.
Την ίδια ώρα οι οδηγοί φαίνεται να μην μπορούν να ελέγξουν αυτή την κατάσταση αφού κάθε φορά που μπαίνουν στα οχήματα για να πραγματοποιήσουν τα καθιερωμένα δρομολόγιά τους δεν γνωρίζουν αν το λεωφορείο που οδηγούν θα είναι ο επόμενος «στόχος».
«Φωνάζουμε την αστυνομία δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω. Μπαίνουν μέσα χαλάνε τα ακυρωτικά, κολλάνε αφίσες. Δεν ξέρεις τι έχει ο καθένας μέσα στο μυαλό του. Έχει τύχει να μου πουν μάζεψε τα πράγματά σου και βγες έξω εμείς θα κάψουμε το λεωφορείο», εξηγεί στο protothema.gr.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!