Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: «Όχι» στις απολύσεις φωνάζουν έξω από τη Βουλή οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές
[Πρώτο Θέμα]: «Όχι» στις απολύσεις φωνάζουν έξω από τη Βουλή οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές

[Πρώτο Θέμα]: «Όχι» στις απολύσεις φωνάζουν έξω από τη Βουλή οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές

Διεκδικούν την καταβολή των δεδουλευμένων τους – Κλειστή η άνοδος της Βασιλίσσης Σοφίας - Νωρίτερα είχαν κάνει συγκέντρωση έξω από το υπ. Εργασίας
Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές που διαμαρτύρονται για τις επικείμενες απολύσεις τους.
Παράλληλα ζητούν οι συμβάσεις τους να γίνονται με δήμους και όχι με ΜΚΟ τονίζοντας ότι τους οφείλονται και δεδουλευμένα.
Οι περίπου 200 εργαζόμενοι που συμμετέχουν στην πανελλαδική διαμαρτυρία κρατούν πανό το οποίο αναγράφει «Ναι στη συνέχεια των κοινωνικών δομών» και «Όχι στην απόλυση των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές» ενώ φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης: «Οι δομές αυτές είναι σημαντικές καλύπτουν ανάγκες κοινωνικές», «Οι αριστεροί μας τρώνε το ψωμί».
Οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές των δήμων καταγγέλλουν ότι σε δέκα μέρες ολοκληρώνεται το πρόγραμμα και θα έχει ως αποτέλεσμα εκτός του ότι θα χάσουν περίπου 1.000 άνθρωποι τη δουλειά τους και 120.000 συνάνθρωποι μας θα μείνουν χωρίς τρόφιμα, φάρμακα και στέγη. Ταυτόχρονα καταγγέλλουν ότι η κυβέρνηση θα προωθήσει κάτω από το τραπέζι τροπολογία στην οποία θα εισαχθούν οι κοινωνικές δομές μειωμένες κατά το ένα τρίτο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!