Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: ΟΑΣΑ: Με καλλιτεχνικές περγαμηνές η μουσική επιμελήτρια των αστικών συγκοινωνιών
[Πρώτο Θέμα]: ΟΑΣΑ: Με καλλιτεχνικές περγαμηνές η μουσική επιμελήτρια των αστικών συγκοινωνιών

[Πρώτο Θέμα]: ΟΑΣΑ: Με καλλιτεχνικές περγαμηνές η μουσική επιμελήτρια των αστικών συγκοινωνιών

Ο ΟΑΣΑ επικαλείται τον κοινωνικό ρόλο που επιτελεί, πέρα από το κύριο μεταφορικό έργο – Θέλει να δημιουργήσει μια πολύτιμη υποδομή που θα μείνει για μελλοντική χρήση και διαρκή αξιοποίηση..
Τα ιδιαίτερα προσόντα και τις μουσικές περγαμηνές που μόνο στο Μέγαρο Μουσικής θα μπορούσαν να αναζητήσουν, προβάλλει η διοίκηση του ΟΑΣΑ για να υποστηρίξει την πρόσληψη μουσικής επιμελήτριας που θα … στρώσει μουσικό χαλί στις αστικές συγκοινωνίες.
“Ο ΟΑΣΑ, προχώρησε σε συνεργασία με μουσικό που διαθέτει άριστες περγαμηνές (διπλώματα, πτυχία, ιδιαίτερη εμπειρία) διάρκειας τριών μηνών έναντι συνολικής αμοιβής 3.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των κρατήσεων, δηλαδή με 990 ευρώ περίπου καθαρά το μήνα για τρεις μήνες. Με τη συνεργασία θα δημιουργηθεί μια πολύτιμη υποδομή, στον τομέα αυτόν, που θα μείνει στον Οργανισμό για μελλοντική χρήση και διαρκή αξιοποίηση” αναφέρει η ανακοίνωση του Οργανισμού.

Και όλα αυτά, όπως μεταδίδει το newmoney.gr, όταν είναι γνωστό τοις πάσι ότι τα ράφια των εταιρειών που πραγματοποιούν μεταφορικό έργο δεν έχουν ούτε τα στοιχειώδη ανταλλακτικά για να διορθώσουν τις συνεχείς βλάβες στα απαρχαιωμένα λεωφορεία και τρόλεϊ του στόλου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!