Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Τα νοσοκομεία ασφυκτιούν και το υπ. Υγείας απαντά με «κραυγές» Πολάκη και μπαράζ ανακοινώσεων
[Πρώτο Θέμα]: Τα νοσοκομεία ασφυκτιούν και το υπ. Υγείας απαντά με «κραυγές» Πολάκη και μπαράζ ανακοινώσεων

[Πρώτο Θέμα]: Τα νοσοκομεία ασφυκτιούν και το υπ. Υγείας απαντά με «κραυγές» Πολάκη και μπαράζ ανακοινώσεων

Η νέα επικοινωνιακή τακτική του υπουργείου περιλαμβάνει αφενός ανακοινώσεις από νοσηλευτικά ιδρύματα και αφετέρου επιθέσεις του αναπληρωτή υπ. Υγείας μέσω Facebook
«Ξεσπάσματα» και επιθέσεις, κυρίως μέσω των social media, κατά των συνδικαλιστών της υγείας από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη και ψύχραιμη και προσεκτική διαχείριση, μέσω του γραφείου τύπου του υπουργείου, με γραπτές απαντήσεις σε όλες τις καταγγελίες, αποτελούν τους δύο άξονες στους οποίους κινείται εσχάτως η επικοινωνιακή στρατηγική της ηγεσίας της Αριστοτέλους.
Η στρατηγική αυτή, που άρχισε να εφαρμόζεται μετά τον ανασχηματισμό του περασμένου Νοεμβρίου, φέρνει το υπουργείο Υγείας στο προσκήνιο, στοχεύοντας να δείξει πως το υπουργείο μπορεί να υπερασπίζεται τον ρόλο του αλλά και το κύρος των δημόσιων δομών υγείας.
Μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου το υπουργείο Υγείας ήταν σε απόλυτη… αφωνία και επέλεγε να μην απαντά στις καταγγελίες από όπου κι αν αυτές προέρχονταν.
Η εντολή που έλαβαν όμως μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης τα στελέχη του ΕΣΥ, δηλαδή διοικητές νοσοκομείων, ΥΠΕ, φορέων, ήταν να βρίσκονται σε ετοιμότητα και να ενεργοποιούν τάχιστα τα αντανακλαστικά τους ώστε να απαντούν αμέσως σε κάθε καταγγελία κατά του δημόσιου συστήματος περίθαλψης με στοιχεία και επιχειρήματα.
Από την άλλη , ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας συνεχίζει την πεπατημένη που είχε χαράξει προ πολλών μηνών: τις προκλητικές, δήθεν καυστικές, αναρτήσεις του στο facebook όπου χρησιμοποιεί κατά κόρον λέξεις και εκφράσεις εντυπωσιασμού όπως «βοθροκάναλα» και «σαπια μέσα της διαπλοκής» (όταν αναφέρεται στον Τύπο) και «βούρκος αυτοεξευτελισμού» και «πάτος συνδικαλιστικός» (όταν μιλά για τους εκπροσώπους των εργαζομένων του ΕΣΥ και τα όσα καταγγέλλουν).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!