Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 0 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Νέο κέντρο εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ
[Πρώτο Θέμα]: Νέο κέντρο εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ

[Πρώτο Θέμα]: Νέο κέντρο εγγραφής εθελοντών δοτών μυελού των οστών στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ

Την «επένδυση ζωής» που πραγματοποιεί τα τελευταία τρία χρόνια ο Σύλλογος «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ», μέσω της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, στηρίζει πλέον και ο Όμιλος ΙΑΣΩ
Μία από τις σημαντικότερες ανθρωπιστικές δράσεις στην Ελλάδα, την «επένδυση ζωής» που πραγματοποιεί τα τελευταία τρία χρόνια ο Σύλλογος «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ» μέσω της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, στηρίζει πλέον και ο Όμιλος ΙΑΣΩ.
Όπως ανακοίνωσε την Τρίτη, ο πρόεδρος του ΔΣ του Ομίλου ΙΑΣΩ, κ. Γιώργος Σταματίου, στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ θα λειτουργεί εφεξής Κέντρο Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, με στόχο την εξεύρεση δοτών μυελού των οστών και τον περαιτέρω εμπλουτισμό των 45000 εθελοντών δοτών που διαθέτει ήδη η Τράπεζα του Συλλόγου «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ». Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσά τους έχουν βρεθεί 10 συμβατοί δότες και αντίστοιχα 10 ζωές έχουν σωθεί!
«Η απλή και γρήγορη διαδικασία για να γίνει κάποιος εθελοντής δότης μυελού των οστών, θα μπορεί να πραγματοποιείται σε έναν εύκολα προσβάσιμο χώρο στο Τμήμα Εξωτερικών Ιατρείων στο ισόγειο της κλινικής μας. Οι πολυάριθμοι επισκέπτες και ασθενείς στο ΙΑΣΩ και το ΙΑΣΩ Παίδων θα μπορούν εύκολα, εφόσον το επιθυμούν και με τη βοήθεια του καταρτισμένου νοσηλευτικού προσωπικού μας, να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!