Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Νέες ομοφοβικές δηλώσεις από τον Κατσίκη: Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;
[Πρώτο Θέμα]: Νέες ομοφοβικές δηλώσεις από τον Κατσίκη: Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;

[Πρώτο Θέμα]: Νέες ομοφοβικές δηλώσεις από τον Κατσίκη: Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του έχει πρόβλημα όσον αφορά το Σύμφωνο Συμβίωσης μόνο των ομοφυλοφίλων προσθέτοντας ότι το κόμμα του σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα υπερασπίζεται όσο μπορεί
Την ιδεολογική πλατφόρμα των ΑΝΕΛ σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων που υπενθυμίζει και την σχεδόν χαοτική απόσταση που χωρίζει τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα παρουσίασε ο κ. Κώστας Κατσίκης κατά την τοποθέτησή του στην Βουλή για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης με το οποίο επέρχεται εξομοίωση Συμφώνου Συμβίωσης και γάμου αναφορικά με εργασιακά δικαιώματα.
«Αδυνατώ να κατανοήσω τη συγκεκριμένη ρύθμιση» είπε αρχικά ο κ. Κατσίκης ξεκαθαρίζοντας ότι το πρόβλημα των ΑΝ.ΕΛ αφορά στο Σύμφωνο Συμβίωσης μόνο των ομοφυλοφίλων προσθέτοντας ότι το κόμμα του σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα υπερασπίζεται όσο μπορεί. Ο βουλευτής εξέφρασε την αντίθεσή του για την αντικατάσταση του προσδιορισμού «γεννετήσιος» με τη λέξη «σεξουαλικός» για τον προσανατολισμό του ατόμου λέγοντας ότι η λέξη «γεννετήσιος σημαίνει τρόπος αναπαραγωγής , δηλαδή τον τρόπο που οφείλει κανείς να ζει ως έλλογο ον ακολουθώντας τα χρηστά ήθη».
«Το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του ατόμου πρέπει να οριοθετείται» υποστήριξε σε άλλο σημείο για να προκαλέσει αντιδράσεις από τα βουλευτικά έδρανα.
Ωστόσο, η οργισμένη αντίδραση από την πτέρυγα της αντιπολίτευσης – και όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ- προκλήθηκε όταν ο κ. Κατσίκης είπε τα εξής: «Τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός μικρού παιδιού εάν η δασκάλα του προβεί σε εγχείριση αλλαγής φύλου και την επόμενη χρονιά εμφανιστεί ως δάσκαλος; Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;».
Τα ερωτήματα του βουλευτή των ΑΝΕΛ προκάλεσαν την αντίδραση του κ. Μάριου Γεωργιάδη (Ένωση Κεντρώων):
Μ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Γιατί δεν μπορεί;
Κ. ΚΑΤΣΙΚΗΣ: Το ότι δεν αντιλαμβάνεστε γιατί δεν μπορεί δείχνει το IQ σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!