Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: ΝΔ: Να σταματήσει η κυβέρνηση τις πραξικοπηματικές της παρεμβάσεις
[Πρώτο Θέμα]: ΝΔ: Να σταματήσει η κυβέρνηση τις πραξικοπηματικές της παρεμβάσεις

[Πρώτο Θέμα]: ΝΔ: Να σταματήσει η κυβέρνηση τις πραξικοπηματικές της παρεμβάσεις

«Να σταματήσει να ρίχνει… λάδι στη φωτιά», αναφέρουν πηγές της αξιωματική αντιπολίτευσης 
Την ελπίδα πως «το κυβερνητικό οικοσύστημα του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα σταματήσει να… ρίχνει λάδι στη φωτιά, μετά την απόφαση της Διάσκεψης του ΣτΕ να μπει στην ουσία και να κρίνει τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά», εκφράζουν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Να αφήσει τη Δικαιοσύνη να πάρει την απόφασή της ανεπηρέαστη και όχι υπό την απειλή νέας νομοθετικής ρύθμισης που θα ρίξει “μαύρο” στην ενημέρωση και θα δημιουργήσει μη αναστρέψιμες καταστάσεις, οδηγώντας χιλιάδες εργαζομένους στην ανεργία. Είναι εντελώς ανεπίτρεπτο, ύστερα και από την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε παραδεκτές τις προσφυγές και αναγνώρισε ότι υπάρχει έννομο συμφέρον των τηλεοπτικών σταθμών, να επαναφέρει η κυβέρνηση την τροπολογία Παππά», επεσήμαναν κύκλοι του κόμματος.
«Εάν η κυβέρνηση συνεχίσει τέτοιου είδους πραξικοπηματικές παρεμβάσεις είναι βαριά υπόλογη για αντιδημοκρατικές εκτροπές που δεν θα μείνουν αναπάντητες από την δημοκρατική ελληνική κοινωνία», ανέφεραν οι γαλάζιες πηγές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!