Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: ΝΔ: «Εκνευρισμένος» και «εκτός τόπου και χρόνου», ο Τσίπρας καταφεύγει σε λάσπη και ψέματα
[Πρώτο Θέμα]: ΝΔ: «Εκνευρισμένος» και «εκτός τόπου και χρόνου», ο Τσίπρας καταφεύγει σε λάσπη και ψέματα

[Πρώτο Θέμα]: ΝΔ: «Εκνευρισμένος» και «εκτός τόπου και χρόνου», ο Τσίπρας καταφεύγει σε λάσπη και ψέματα

Απορία για την αναφορά του σε πρόταση μομφής εκφράζουν από το γαλάζιο επιτελείο, υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός «ενδεχομένως θα επιθυμούσε για να συσπειρώσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα»
«Ο κ. Τσίπρας συμβολίζει μια εποχή κατάθλιψης, διάλυσης και αποτυχίας, η οποία ευτυχώς τελειώνει», σχολιάζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας αποτιμώντας τη σφοδρή αντιπαράθεση που είχαν στη Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για την εγκληματικότητα και την αξιολόγηση.
Σύμφωνα με τους γαλάζιους επιτελείς, η συζήτηση στη Βουλή «κατέδειξε σε πόσο δύσκολη θέση έχει περιέλθει ο κ. Τσίπρας». Όπως υποστηρίζουν, ήταν «εκτός τόπου και χρόνου και εμφανώς εκνευρισμένος κατέφυγε στην προσφιλή του τακτική: Λάσπη και ψέματα».
Κάνουν λόγο για «λάσπη και συκοφαντικές επιθέσεις στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης», που αποδεικνύουν την «απόλυτη ταύτιση με τα «πληρωμένα πιστόλια» της συριζαϊκής διαπλοκής».
Καταλογίζουν επίσης στον πρωθυπουργό «ψέματα εκτός κάθε ορίου, φτάνοντας στο σημείο να μιλήσει για δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας που πότε δεν έγιναν, αλλά ενδεχομένως θα επιθυμούσε να έχουν συμβεί για να συσπειρώσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα η οποία είναι σε προφανή αδυναμία να υποστηρίξει αυτά στα οποία μας οδήγησε η τακτική του κ. Τσίπρα», όπως λένε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!