Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: ΝΔ: Αποκαλύφθηκε η επιχείρηση εξαπάτησης για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων
[Πρώτο Θέμα]: ΝΔ: Αποκαλύφθηκε η επιχείρηση εξαπάτησης για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων

[Πρώτο Θέμα]: ΝΔ: Αποκαλύφθηκε η επιχείρηση εξαπάτησης για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων

Η Κυβέρνηση λίγο πριν την ψηφοφορία, προχώρησε στα κρυφά σε ουσιαστική αλλαγή του κειμένου της αιτιολογικής έκθεσης του άρθρου 16, περί «ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων», χωρίς την παραμικρή εξήγηση και ενημέρωση της Βουλής καταγγέλλει ο Γιάννης Βρούτσης
Για επιχείρηση εξαπάτησης του κοινοβουλίου κατηγορεί την κυβέρνηση ο Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης ο οποίος σε δήλωση του επεσήμανε ότι η κυβέρνηση λίγο πριν την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, άλλαξε στα κρυφά το κείμενο της αιτιολογικής έκθεσης του άρθρου 16, περί “ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων”, χωρίς την παραμικρή εξήγηση και ενημέρωση της Βουλής.
Αρχικά, άλλα έγραφε ο Νόμος και άλλα η αιτιολογική, με προφανή στόχο να ρίξουν “στάχτη στα μάτια” των εργαζομένων και της Βουλής επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση είβναι βαθιά εκτεθειμένη από τις μεθοδεύσεις της.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βρούτση έχει ως εξής:
«Η προσπάθεια της Κυβέρνησης να εξαπατήσει τη Βουλή αλλά και τους εργαζόμενους, αποκαλύφθηκε.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, λίγο πριν την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας του τέταρτου Μνημονίου, προχώρησε στα κρυφά σε ουσιαστική αλλαγή του κειμένου της αιτιολογικής έκθεσης του άρθρου 16, περί “ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων”, χωρίς την παραμικρή εξήγηση και ενημέρωση της Βουλής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!