Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Το «Nammos» πάει Κουρσεβέλ
[Πρώτο Θέμα]: Το «Nammos»  πάει Κουρσεβέλ

[Πρώτο Θέμα]: Το «Nammos» πάει Κουρσεβέλ

Το πιο διάσημο restaurant by the sea μετακομίζει από την Ψαρού της Μυκόνου στις Γαλλικές Αλπεις και ανοίγει σε υψόμετρο 2.000 μέτρων, μια ανάσα από το διάσημο θέρετρο
Παραφράζοντας το μότο «Ο δρόμος της υπερβολής οδηγεί στο παλάτι της σοφίας» θα μπορούσε κάποιος να πει ότι το φιδίσιο μονοπάτι που ξεκινάει από την Ψαρού θα καταλήξει στις 20 Δεκεμβρίου στην Piste Des Verdons της Κουρσεβέλ.

Εκεί όπου ανοίγει λίγο πριν από την παραμονή των Χριστουγέννων το «Nammos at the Top of the World», μερικές εκατοντάδες μέτρα από το χωριό της Κουρσεβέλ, μεταφέροντας την υπερβολή του καλοκαιριού στις Γαλλικές Αλπεις και σε ένα από τα πιο διάσημα χωριά τους. Εκεί όπου αναμένεται να δώσουν και φέτος το «παρών» πολλοί Ελληνες ισχυροί του χρήματος, οι οποίοι επιλέγουν κάθε χρόνο το πιο φημισμένο για πολλούς θέρετρο προκειμένου να γιορτάσουν τον ερχομό του Θεανθρώπου μακριά από την Ελλάδα της κρίσης.
Η Κουρσεβέλ άλλωστε είναι εδώ και δεκαετίες από τους πλέον αγαπημένους προορισμούς των εγχώριων κροίσων, οι οποίοι συρρέουν μαζί με τις οικογένειές τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Σε μια τοποθεσία με συγκλονιστική θέα στις χιονισμένες βουνοκορφές, το ξύλινο ψηλοτάβανο σαλέ που θα μπορεί να δεχτεί μέχρι 400 άτομα για φαγητό σε καθημερινή βάση είναι σχεδόν έτοιμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!