Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Μπουτάρης: Να ληφθούν άμεσα μέτρα στους καταυλισμούς προσφύγων ενόψει της κακοκαιρίας
[Πρώτο Θέμα]: Μπουτάρης: Να ληφθούν άμεσα μέτρα στους καταυλισμούς προσφύγων ενόψει της κακοκαιρίας

[Πρώτο Θέμα]: Μπουτάρης: Να ληφθούν άμεσα μέτρα στους καταυλισμούς προσφύγων ενόψει της κακοκαιρίας

Ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς να “προετοιμαστούν εγκαίρως” γιατί η σημερινή κατάσταση στους καταυλισμούς είναι “άθλια”
Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα στους καταυλισμούς των προσφύγων με αφορμή τις προγνώσεις των μετεωρολόγων για επιδείνωση του καιρού, ζήτησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, στην διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του κεντρικού δήμου.
“Η κατάσταση στους καταυλισμούς των προσφύγων είναι άθλια. Από αύριο που θα αρχίσει η κακοκαιρία δεν θα έχουν οι πρόσφυγες θέρμανση, η προφύλαξη από την βροχή θα είναι μειωμένη. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα, γιατί αλλιώς είναι πολύ πιθανό να πλημμυρίσει η πόλη από πρόσφυγες που θα αναζητούν ζεστασιά ή ένα πιάτο φαγητό. Δεν είμαι κινδυνολόγος, όμως το επισημαίνω”, είπε ο Γιάννης Μπουτάρης.
Ο δήμαρχος υποστήριξε πως ο δήμος δεν είναι αρμόδιος να λάβει μέτρα για τους καταυλισμούς των προσφύγων και γι’ αυτόν τον λόγο, ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς να “προετοιμαστούν εγκαίρως, γιατί μπήκαμε στο χειμώνα και οι πρόσφυγες θα τυραννιούνται μέχρι την άνοιξη”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!