Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 2 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Μπαράκ Ομπάμα: Δώστε σε περισσότερες γυναίκες εξουσία γιατί οι άντρες έχουν προβλήματα
[Πρώτο Θέμα]: Μπαράκ Ομπάμα: Δώστε σε περισσότερες γυναίκες εξουσία γιατί οι άντρες έχουν προβλήματα

[Πρώτο Θέμα]: Μπαράκ Ομπάμα: Δώστε σε περισσότερες γυναίκες εξουσία γιατί οι άντρες έχουν προβλήματα

Η απάντηση που έδωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ όταν ρωτήθηκε σε εκδήλωση στο Παρίσι ποια προσόντα χρειάζονται για να είναι κάποιος ηγέτης
Δεν έκρυψε ποτέ πως υπολογίζει τις γυναίκες και στα οκτώ χρόνια της θητείας του στον Λευκό Οίκο η σύζυγός του, Μισέλ, ήταν πάντα στο πλευρό του αλλά είχε και ενεργό ρόλο ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Έτσι, μάλλον, δεν αποτελεί έκπληξη η απάντηση του Μπαράκ Ομπάμα στην ερώτηση που δέχθηκε πρόσφατα από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), ποια θα πρέπει να είναι τα προσόντα ενός ηγέτη, όταν βρέθηκε σε εκδήλωση στο Παρίσι.
«Περισσότερες γυναίκες θα πρέπει να προωθούνται σε θέσεις εξουσίας επειδή οι άντρες “φαίνεται να αντιμετωπίζουν μερικά προβλήματα αυτές τις μέρες”», απάντησε ο πρώην πλανητάρχης και πρόσθεσε: «Χωρίς να θέλω να το γενικεύσω, οι γυναίκες έχουν περισσότερες ικανότητες από τους άντρες εν μέρει λόγω της κοινωνικοποίησης τους».

Ίσως, η απάντηση του Αμερικανού πρώην προέδρου να είναι ένα ακόμα «χτύπημα» στον διάδοχό του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο είχε συμβουλεύσει πριν μερικές ημέρες να σκέφτεται προτού γράψει κάτι στο Twitter με αφορμή την απόφαση του πλανητάρχη να κοινοποιήσει βίντεο από την ακροδεξιά οργάνωση Britain First.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!