Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 3 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Μητσοτάκης στο ΕΛΚ: H πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα προϋπόθεση για το τέλος της λιτότητας
[Πρώτο Θέμα]: Μητσοτάκης στο ΕΛΚ: H πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα προϋπόθεση για το τέλος της λιτότητας

[Πρώτο Θέμα]: Μητσοτάκης στο ΕΛΚ: H πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα προϋπόθεση για το τέλος της λιτότητας

«Δεν θα απαντήσουμε στον λαϊκισμό με περισσότερο λαϊκισμό – Η επόμενη μεγάλη πρόκληση είναι η χώρα να αποκαταστήσει μια ανταγωνιστική οικονομία και μια λειτουργική δημόσια διοίκηση» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος
«Η πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα είναι αναγκαία προϋπόθεση για να μπει ένα οριστικό τέλος στον κύκλο της λιτότητας και να αποκατασταθεί η θέση της χώρας ως ενός αξιόπιστου εταίρου στην Ευρώπη» επεσήμανε πριν από λίγο στο Στρασβούργο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης .
Μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιέγραψε το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας δημοκρατίας σημειώνοντας ότι θα εστιάζει στις ιδιωτικές επενδύσεις, τη δημιουργία θέσεων εργασίας, τη μείωση του φορολογικού βάρους της μεσαίας τάξης, τη βελτίωση της εκπαίδευσης, την ασφάλεια στις γειτονιές και την εξασφάλιση σε όσους έχουν ανάγκη ενός προστατευτικού κοινωνικού διχτυού.
«Το σχέδιό μας αντιμετωπίζει όλα τα ζητήματα. Θα έλεγα ότι είμαστε το μόνο πολιτικό Κόμμα στην Ελλάδα που διαθέτει ένα συνεκτικό και ολοκληρωμένο σχέδιο για την εποχή μετά το τέλος του Προγράμματος Δημοσιονομικής Προσαρμογής» σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Σημείωσε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μια συνειδητή επιλογή να υπερφορολογήσει τη μεσαία τάξη της Ελλάδας και να προσθέσει ένα αχρείαστο βάρος στην πραγματική οικονομία προκειμένου να αφήσει άθικτο το Δημόσιο τομέα. «Αυτή ήταν μια καταστροφική επιλογή, που δέχθηκαν δυστυχώς και οι πιστωτές μας» υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να πολεμήσει τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ με περισσότερο λαϊκισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!