Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Μητσοτάκης: Μείωση της φορολογίας, αλλά και στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων
[Πρώτο Θέμα]: Μητσοτάκης: Μείωση της φορολογίας, αλλά και στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων

[Πρώτο Θέμα]: Μητσοτάκης: Μείωση της φορολογίας, αλλά και στήριξη της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων

Στο πλαίσιο της μίνι βαλκανικής περιοδείας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Βουλγαρίας Ρόσεν Πλέβνιελεφ και τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, ενώ θα ακολουθήσουν επαφές με την ηγεσία της Σερβίας
Η μείωση της φορολογίας για τις επιχειρήσεις βρίσκεται στο επίκεντρο του προγράμματος της Νέα Δημοκρατίας, υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκη ς, ο οποίος μιλώντας στη Σόφια σε Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη γειτονική χώρα υποστήριξε ότι για τον ίδιο και το κόμμα του αποτελεί «πρώτη προτεραιότητα η στήριξη της εξωστρεφούς ελληνικής επιχειρηματικότητας».
Η ανάταξη της ελληνικής οικονομίας θα έρθει μέσα από υγιείς και εύρωστες επιχειρήσεις, ικανές να επενδύουν στην Ελλάδα αλλά και να επεκτείνονται εκτός των συνόρων της χώρας, ήταν το βασικό μήνυμα που θέλησε να εκπέμψει ο κ. Μητσοτάκης με τη μίνι βαλκανική περιοδεία που πραγματοποιεί το τελευταίο διήμερο, επισκεπτόμενος διαδοχικά τη Βουλγαρία και τη Σερβία.
«Το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας είναι να δώσει έμφαση στην τόνωση της ελληνικής επιχειρηματικότητας» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Ο μετασχηματισμός της ελληνικής οικονομίας περνάει μέσα από την εξωστρέφεια. Μέσα από τη δυνατότητα ελληνικών επιχειρήσεων να επενδύουν στο εξωτερικό, να κατακτούν νέες αγορές, να μεγαλώνουν και να ξεφεύγουν από τα σύνορα της χώρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!