Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Μητσοτάκης: Ελλάδα και Σερβία αποτελούν παράγοντες σταθερότητας
[Πρώτο Θέμα]: Μητσοτάκης: Ελλάδα και Σερβία αποτελούν παράγοντες σταθερότητας

[Πρώτο Θέμα]: Μητσοτάκης: Ελλάδα και Σερβία αποτελούν παράγοντες σταθερότητας

Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Σερβίας, κ. Tomislav Nikolic, τον πρωθυπουργό της χώρας, κ. Aleksandar Vucic και τον Πατριάρχη Σερβίας, κ. Ειρηναίο
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Σερβία.
Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Σερβίας, κ. Tomislav Nikolic, τον πρωθυπουργό της χώρας, κ. Aleksandar Vucic και τον Πατριάρχη Σερβίας, κ. Ειρηναίο.
Συναντήθηκε, επίσης, με Έλληνες επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα.
Μετά το τέλος της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό, κ. Vucic, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό της Σερβίας, κ. Vucic για την υποδοχή του. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Σερβίας. Ήρθα ως φίλος, σε μια χώρα που διατηρεί ισχυρούς πολιτιστικούς και ιστορικούς δεσμούς με την Ελλάδα.
Ως Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα ήθελα να συγχαρώ τον πρωθυπουργό της Σερβίας για την πρόοδο στις συνομιλίες για ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα είμαστε ισχυροί υποστηρικτές της προσπάθειας της χώρας να εισέλθει στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Θέλω να συγχαρώ, επίσης, τον πρωθυπουργό της Σερβίας για τις μεταρρυθμίσεις, αλλά και τη θέλησή του να μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και να μην υποκύπτει στο λαϊκισμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!