Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Μητσοτάκης: «Χρειάζεται μια γενναία φυγή προς τα εμπρός»
[Πρώτο Θέμα]: Μητσοτάκης: «Χρειάζεται μια γενναία φυγή προς τα εμπρός»

[Πρώτο Θέμα]: Μητσοτάκης: «Χρειάζεται μια γενναία φυγή προς τα εμπρός»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ολοκλήρωσε τη μίνι βαλκανική περιοδεία, επισκεπτόμενος διαδοχικά τη Βουλγαρία και τη Σερβία για επαφές με τις τοπικές ηγεσίες, αλλά και τους Έλληνες που επιχειρούν εκεί. Διαχώρισε όσους εγκατέλειψαν τη χώρα για λόγους φοροαποφυγής από εκείνους που κάνουν επενδύσεις εκτός Ελλάδας
Την ανάγκη για «γενναία φυγή προς τα εμπρός» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης , παρουσιάζοντας σε επιχειρηματίες στη Σερβία τις θέσεις του κόμματός του για πολιτική αλλαγή που θα φέρει στην εξουσία μια κυβέρνηση που θα επιχειρήσει να αντιμετωπίσει την κρίση με διαφορετική λογική.
«Η ελληνική κοινωνία είναι έτοιμη για μια τολμηρή, φιλελεύθερη πρόταση, ικανή να απελευθερώσει τα δεσμά που καθηλώνουν την επιχειρηματικότητα»ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος στον δεύτερο σταθμό της μίνι βαλκανικής περιοδείας που πραγματοποίησε το τελευταίο διήμερο βρέθηκε, μετά τη Σόφια, στο Βελιγράδι για επαφές με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της γειτονικής χώρας καθώς και με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εκεί.
«Απαιτείται ένα νέο παραγωγικό μοντέλο για την ελληνική οικονομία», είπε. «Για τη μετατροπή της, από κλειστή και εσωστρεφή οικονομία, σε ανοιχτή και ανταγωνιστική».
Όπως είπε, «χρειάζεται μια κυβέρνηση που θα θέσει τα ζητήματα της αναπτυξιακής πολιτικής σε τελείως διαφορετική λογική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!