Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Μισέλ Ομπάμα: Θα βάλει «πλώρη» για τον Λευκό Οίκο;
[Πρώτο Θέμα]: Μισέλ Ομπάμα: Θα βάλει «πλώρη» για τον Λευκό Οίκο;

[Πρώτο Θέμα]: Μισέλ Ομπάμα: Θα βάλει «πλώρη» για τον Λευκό Οίκο;

«Ευσεβείς πόθοι» κάποιων πολιτικών επιτροπών δράσης στις ΗΠΑ ή επιθυμία και της ίδιας της απερχόμενης Πρώτης Κυρίας της χώρας, η υποψηφιότητά της στις προεδρικές εκλογές του 2020;
Δεν πρόλαβε ακόμα ο νέος πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ να καθίσει στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου και κάποιες πολιτικές επιτροπές δράσης, που τις δημιούργησαν Αμερικανοί ψηφοφόροι, οι οποίοι, προφανώς, θεωρούν την εκλογή του «κακό όνειρο», ρίχνουν στο τραπέζι προτάσεις για τις νέες υποψηφιότητες του 2020!
Οι πολιτικές επιτροπές δράσης στις ΗΠΑ (PACs) είναι οργανισμοί που συγκεντρώνουν χρήματα για την υποστήριξη ενός υποψηφίου προέδρου τον οποίο επιθυμούν να εκλεγεί. Έτσι, ήδη, εδώ και ένα μήνα τρεις από αυτές τις επιτροπές έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για να πείσουν την σύζυγο του απερχόμενου προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, Μισέλ, να θέσει υποψηφιότητα στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν σε τέσσερα χρόνια.
Η μία από αυτές έχει το όνομα «Ready for Michelle» και χαρακτηρίζει τον εαυτό της «ως ένα κίνημα βάσης για την ενθάρρυνση της Μισέλ Ομπάμα να θέσει υποψηφιότητα για δημόσια αξιώματα». Η επιτροπή στην ιστοσελίδα της αναφέρει: «Η Αμερική χρειάζεται έναν αξιαγάπητο θεραπευτή για να ενώσει τις φατρίες του διχασμένου μας έθνους και να παράγει πολιτικά αποτελέσματα».

Στόχος αυτού του κινήματος είναι να ετοιμάσει ένα δίκτυο υποστηρικτών, εθελοντών και χορηγών, το οποίο θα στηρίξει την απερχόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και θα την προετοιμάσει στην «μάχη» ενάντια σε όποιον πολιτικό αντίπαλο θα αντιμετωπίσει, όπως το ίδιο το κίνημα τονίζει σε ανακοίνωσή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!