Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Μίλτος Κύρκος: Να στηρίξουμε τη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας με κάθε τρόπο
[Πρώτο Θέμα]: Μίλτος Κύρκος: Να στηρίξουμε τη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας με κάθε τρόπο

[Πρώτο Θέμα]: Μίλτος Κύρκος: Να στηρίξουμε τη συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας με κάθε τρόπο

Την αναγκαιότητα να μην πέσει, αλλά να συνεχιστεί η εφαρμογή της συμφωνίας ανάμεσα σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Τουρκία για το προσφυγικό, τόνισε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού
Την αναγκαιότητα να μην πέσει, αλλά να συνεχιστεί η εφαρμογή της συμφωνίας ανάμεσα σε Ευρωπαϊκή Ένωση και Τουρκία για το προσφυγικό, τόνισε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού και αντιπρόεδρος της διακοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας ΕΕ-Τουρκίας, Μίλτος Κύρκος, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το κόμμα του, με θέμα: «Οι γείτονες έχουν νεύρα. Εμείς;».
Ολόκληρη η ομιλία:
«Αγαπητοί φίλοι.
Η μελετημένη πρόταση που μας ανέπτυξε ο κ. Γιώργος Κακλίκης στην εισήγησή του εντάσσεται σε μια συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στην Ευρώπη.
Την προηγούμενη εβδομάδα στο Στρασβούργο το Κοινοβούλιο εξέδωσε ψήφισμα σχετικά με την εφαρμογή της κοινής πολιτικής Άμυνας και Ασφάλειας.
Με αυτό κάλεσε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Άμυνας, που θα συνέλθει τον Δεκέμβριο, να καθορίσει συγκεκριμένα πρακτικά μέτρα, καθώς η έλλειψη συντονισμού αποτελεί ένα από τα τρωτά σημεία στη δράση της Ένωσης.
Tα τελευταία χρόνια η κατάσταση της ασφάλειας εντός και περιφερειακά της Ευρώπης έχει επιδεινωθεί σημαντικά και καμία χώρα ή οργανισμός δεν είναι σε θέση να την αντιμετωπίσει μεμονωμένα.
Οι απειλές πια είναι τόσο συμβατικές όσο και υβριδικές, δημιουργούνται από κρατικούς αλλά και από μη κρατικούς παράγοντες και επηρεάζουν τα κράτη μέλη με διαφορετικό τρόπο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!