Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Μηλιός: Και πήρε την θέση, και διαφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ για το μνημόνιο
[Πρώτο Θέμα]: Μηλιός: Και πήρε την θέση, και διαφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ για το μνημόνιο

[Πρώτο Θέμα]: Μηλιός: Και πήρε την θέση, και διαφωνεί με τον ΣΥΡΙΖΑ για το μνημόνιο

«Απόψεις δεν άλλαξα όπως δεν άλλαξε πολιτική η κυβέρνηση, που συνεχίζει να εφαρμόζει το μνημόνιο», σημειώνει 
Την δική του απάντηση, έδωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα, ο νέος πρόεδρος του Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου, Γιάννης Μηλιός σχετικά με την αποδοχή της θέσης αυτής.
O κ. Μηλιός, ο οποίος είχε αποχωρίσει από το κόμμα της Κουμουνδούρου, αντιδρώντας στις κυβερνητικές επιλογές, με ανακοίνωσή του, ξεκαθάρισε ότι παραμένει πιστός στις απόψεις που διατύπωσε στο παρελθόν για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν έχει αλλάξει η πολιτική που εφαρμόζει μέχρι σήμερα, ενώ σημειώνει ότι αποδέχτηκε τη θέση για στηρίξει το έργο που έχει αναλάβει ο φίλος του, όπως αναφέρει και καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.
Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Αποδέχθηκα τη θέση του Προέδρου του «Ελληνικό Φεστιβάλ ΑΕ» για να στηρίξω το έργο που έχει αναλάβει ο από χρόνια φίλος, εξαιρετικός καλλιτέχνης και διανοούμενος Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου.
Μοναδικό μου κίνητρο και σκοπός είναι να συνεισφέρω στη διοίκηση και τους στόχους του Φεστιβάλ, από μια θέση μη κυβερνητική και άμισθη. Διότι ο Πολιτισμός μπορεί να αποτελέσει ανάχωμα στη νεοφιλελεύθερη καπιταλιστική βαρβαρότητα που μας περιβάλλει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!