Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
16 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Μύκονος: Το υπουργείο Οικονομικών ανακάλεσε την άδεια του «Nammos»
[Πρώτο Θέμα]: Μύκονος: Το υπουργείο Οικονομικών ανακάλεσε την άδεια του «Nammos»

[Πρώτο Θέμα]: Μύκονος: Το υπουργείο Οικονομικών ανακάλεσε την άδεια του «Nammos»

Το Δημόσιο ανακάλεσε την τριετή σύμβαση του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας και αιγιαλού στο «Nammos Restaurant by the Sea» στην παραλία της Ψαρρούς, στη Μύκονο
Το Δημόσιο ανακάλεσε την τριετή σύμβαση του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας και αιγιαλού στο «Nammos Restaurant by the Sea» στην παραλία της Ψαρρούς, στη Μύκονο.
Αφορμή οι παραβάσεις των όρων της σύμβασης από το Nammos κατά την πρόσφατη συναυλία χλιδής, όπου Άραβες και Έλληνες επιχειρηματίες διασκέδασαν μέχρι πρωίας.
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Περιουσίας με απόφασή της ανακάλεσε σήμερα, τη τριετή σύμβαση παραχώρησης του δικαιώματος απλής χρήσης παραλίας και αιγιαλού, που είχε υπογράψει στις αρχές Ιουλίου με την εταιρεία.
Η απόφαση ελήφθη, καθώς η Λιμενική Αρχή και η Αστυνομία της Μυκόνου έστειλαν στοιχεία στο υπουργείο Οικονομικών, τα οποία καταδείκνυαν πως το Nammos καταστρατήγησε τους όρους της σύμβασης για τη διεξαγωγή της εν λόγω συναυλίας. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου κάλεσε τους ιδιοκτήτες του Nammos σε απολογία για το συμβάν και αυτοί απάντησαν με υπόμνημα που κοινοποίησαν χθες.
Ωστόσο, οι εξηγήσεις δεν κρίθηκαν επαρκείς και έτσι αποφασίστηκε η ανάκληση του συμφωνητικού μίσθωσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!