Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 5 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Μεγάλες αλλαγές στη ΝΔ κάνει ο Μητσοτάκης
[Πρώτο Θέμα]: Μεγάλες αλλαγές στη ΝΔ κάνει ο Μητσοτάκης

[Πρώτο Θέμα]: Μεγάλες αλλαγές στη ΝΔ κάνει ο Μητσοτάκης

Νέα εκπρόσωπος Τύπου η Μαρία Σπυράκη – Ο Βασίλης Κικίλιας μετακινείται στον τομέα Εθνικής Άμυνας – Στο γραφείο Τύπου της ΝΔ τοποθετείται και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας
Αλλάζει εκ βάθρων το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τη θέση του Βασίλη Κικίλια αναμένεται να καταλάβει η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, η οποία θα αναλάβει την επίσημη εκπροσώπηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Με απόφαση του κ. Μητσοτάκη από το γραφείο Τύπου της ΝΔ μετακινείται και ο Μακάριος Λαζαρίδης και στη θέση του, ως διευθυντής του γραφείου Τύπου, τοποθετείται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας.

Έπειτα από μια θητεία στη θέση του επικεφαλής της επικοινωνιακής εκπροσώπησης της ΝΔ που χαρακτηρίζεται σαν επιτυχημένη, ο Βασίλης Κικίλιας αναμένεται να αναλάβει επικεφαλής του τομέα Εθνικής Άμυνας της ΝΔ.
Στη θέση αυτή βρίσκεται μέχρι σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης, όμως με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη οι αντιπρόεδροι της ΝΔ -δηλαδή και ο Κωστής Χατζηδάκης- δεν θα κατέχουν παραλλήλως και κάποιον ειδικό τομέα πολιτικής ευθύνης.
Πριν από περίπου μισή ώρα -όταν προφανώς θα είχε ενημερωθεί για τις επερχόμενες αλλαγές στο κόμμα- ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στο τουίτερ μια φωτογραφία του με τον Κωστή Χατζηδάκη στο εντευκτήριο της Βουλής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!