Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Μαύρο πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από τους τεχνικούς της τηλεόρασης
[Πρώτο Θέμα]: Μαύρο πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από τους τεχνικούς της τηλεόρασης

[Πρώτο Θέμα]: Μαύρο πανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ από τους τεχνικούς της τηλεόρασης

«Το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις», «κάτω τα ξερά σας από τις οικογένειές μας» το μήνυμα των εργαζομένων στα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας
Σε νέα κινητοποίηση, αυτή τη φορά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, προχώρησαν το πρωί της Δευτέρας τεχνικοί εργαζόμενοι στα τηλεοπτικά κανάλια.
Τα μέλη της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής άνοιξαν ένα μαύρο πανό στην είσοδο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο πανό που είναι παρόμοιο με αυτό που άνοιξαν εργαζόμενοι στα κανάλια στα κάγκελα του Μεγάρου Μαξίμο υ, αναγράφεται η φράση «το μαύρο δεν έχει αποχρώσεις».
Οι περίπου 100 συγκεντρωμένοι πέταξαν και φυλλάδια στα οποία υπενθυμίζουν αφενός την δέσμευση του Νίκου Παππά απέναντι στα σωματεία των εργαζομένων στα κανάλια στις 10η Οκτωβρίου όταν έλεγε πως «θα καλέσω τριμερή κυβέρνησης-καναλαρχων-εργαζομένων με στόχο να μην πέσει μαύρο» και αφέτερου την τροπολογία τέσσερις ημέρες αργότερα, την περασμένη Παρασκευή, όταν έφερε στη Βουλή «τροπολογία με σκοπό να πέσει μαύρο σε όλα τα κανάλια σε πέντε μέρες» .
Οι διαδηλωτές κόλλησαν, επίσης, στους τοίχους του κτηρίου πλακάτ με μηνύματα όπως «κάτω τα ξερά σας από τις οικογένειές μας» και «Καββαδία, Βαρεμένε, Κουίκ, Αθανασίου, από τη δουλειά μας γίνατε Βο(υ)λευτές».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!