Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Λοβέρδος: «Βαποράκια» εξυπηρέτησης συμφερόντων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
[Πρώτο Θέμα]: Λοβέρδος: «Βαποράκια» εξυπηρέτησης συμφερόντων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

[Πρώτο Θέμα]: Λοβέρδος: «Βαποράκια» εξυπηρέτησης συμφερόντων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Σφοδρή κριτική από τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τη διάταξη καταργεί την υποχρεωτική τοποθέτηση συστημάτων GPS σε βυτιοφόρα πετρελαιοειδών 
«Κόκκινο» χτύπησε το θερμόμετρο στην Ολομέλεια της Βουλής με τον Ανδρέα Λοβέρδο να υποστηρίζει ότι στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα παρεισφρήσανε χαριστικές διατάξεις και να προειδοποιεί τους βουλευτές της πλειοψηφίας πως γίνονται «βαποράκια εξυπηρέτησης συμφερόντων».
Ειδικότερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υποστήριξε ότι με τις προωθούμενες διατάξεις καταργείται η υποχρεωτική τοποθέτηση συστημάτων GPS σε βυτιοφόρα πετρελαιοειδών με αποτέλεσμα να ενισχύεται η λαθρεμπορία καυσίμων και πως νομιμοποιούνται όλες οι απευθείας αναθέσεις δημόσιων έργων που δεν έχουν δημοσιευτεί στο ΚΗΔΜΗΣ αν και θα έπρεπε να ακυρωθούν.
Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μάριος Κάτσης επέστρεψε τις καταγγελίες για εξυπηρέτηση συμφερόντων στην πτέρυγα της αντιπολίτευσης και υποστήριξε ότι η ρύθμιση για τα GPS δεν προβλέπει την κατάργησή τους αλλά τον επιμερισμό του κόστους εγκατάστασής τους.
«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη προκειμένου να αποδράσει από τα δικά της αδιέξοδα δημιουργεί σόου» ειπε μεταξύ άλλων.
Νωρίτερα, υπήρξε σφοδρή εμφύλια σύγκρουση μεταξύ του κ. Λοβέρδου και του προεδρεύοντα Δημήτρη Κρεμαστινού όταν ο δεύτερος αγνόησε το αίτημα του πρώτου περι ψηφοφορίας για την απόσυρση των δύο επίμαχων διατάξεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!