Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Live: Εκδήλωση του Ποταμιού για την εξωτερική πολιτική
[Πρώτο Θέμα]: Live: Εκδήλωση του Ποταμιού για την εξωτερική πολιτική

[Πρώτο Θέμα]: Live: Εκδήλωση του Ποταμιού για την εξωτερική πολιτική

Στη συζήτηση για το Κυπριακό, την αμφισβήτηση των διεθνών συνθηκών από την Τουρκία και τα υπόλοιπα ανοιχτά θέματα, θα συμμετάσχουν και οι Νίκος Βούτσης, Ντόρα Μπακογιάννη
Ο διεθνείς εξελίξεις και η στάση της Ελλάδας σε εθνικά θέματα, όπως το Κυπριακό και η αμφισβήτηση των διεθνών συνθηκών από την Τουρκία, συνθέτουν, μεταξύ άλλων, την ατζέντα της συζήτησης που θα διεξαχθεί στην εκδήλωση που οργανώνει το Ποτάμι.
Η θεματολογία αφορά όλα τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής για την Ελλάδα, τα οποία βρίσκονται ανοιχτά και οι εξελίξεις δεν αφήνουν περιθώρια για εφησυχασμούς. Στο επίκεντρο θα βρεθούν οι σχέσεις μας με την Τουρκία , το Κυπριακό, η αμφισβήτηση των διεθνών συνθηκών, η στάση της ΕΕ, καθώς και οι σχέσεις με τα Σκόπια και την Αλβανία.
Επίσης, θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και ειδικότερα το πώς επηρεάζεται το διεθνές περιβάλλον από την εκλογή Τραμπ , το δημοψήφισμα στην Ιταλία και τις προεδρικές εκλογές στην Αυστρία.
Στην εκδήλωση αυτή, το Ποτάμι παρουσιάζει τις προτάσεις του για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, τις οποίες θα αναλύσει ο πρέσβης ε.τ Γιώργος Κακλίκης και ο ευρωβουλευτής Μίλτος Κύρκος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!