Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Λασίθι: Κυνηγούσαν λαγούς με παράνομα μέσα
[Πρώτο Θέμα]: Λασίθι: Κυνηγούσαν λαγούς με παράνομα μέσα

[Πρώτο Θέμα]: Λασίθι: Κυνηγούσαν λαγούς με παράνομα μέσα

Οι θηροφύλακες εντόπισαν ένα αγροτικό φορτηγάκι που κινούνταν με σβηστά τα φώτα, ενώ στην καρότσα του στεκόταν ένας λαθροκυνηγός που πυροβολούσε λαγούς με το όπλο του, αφού τους ακινητοποιούσε τυφλώνοντάς τους με έναν προβολέα
Οι απανωτοί κρότοι από πυροβολισμούς που τάραξαν τη γαλήνη της νύχτας στην δασική περιοχή του Δερματά μεταξύ Πρίνας και Κρούστα Μεραμπέλλου στο Λασίθι, κινητοποίησαν άμεσα τη νυχτερινή περιπολία ανδρών της Θηροφυλακής και θηροφυλάκων των κυνηγετικών συλλόγων Αγίου Νικολάου και Νεαπόλεως.
Μετά από έρευνα στην δύσβατη περιοχή, οι θηροφύλακες εντόπισαν ένα αγροτικό φορτηγάκι που κινούνταν με σβηστά τα φώτα, ενώ στην καρότσα του στεκόταν ένας λαθροκυνηγός που πυροβολούσε λαγούς με το όπλο του, αφού τους ακινητοποιούσε τυφλώνοντάς τους με έναν προβολέα. Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη και οι θηροφύλακες κατάφεραν να σταματήσουν το αυτοκίνητο.
Όμως, ο λαθροθήρας κατάφερε να διαφύγει πηδώντας από την καρότσα, παίρνοντας μαζί του το όπλο και τον προβολέα. Έτσι, συνέλαβαν μόνο τον συνεργό του που οδηγούσε το φορτηγάκι και τον προσήγαν στο αστυνομικό τμήμα Αγίου Νικολάου. Εκεί σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράνομη θήρα με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη, όρισε τακτική δικάσιμο και τον άφησε ελεύθερο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!