Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Λαφαζάνης: Ποτέ δεν θέλησα να τυπώσω δραχμές είτε στο Νομισματοκοπείο, είτε στη Μόσχα
[Πρώτο Θέμα]: Λαφαζάνης: Ποτέ δεν θέλησα να τυπώσω δραχμές είτε στο Νομισματοκοπείο, είτε στη Μόσχα

[Πρώτο Θέμα]: Λαφαζάνης: Ποτέ δεν θέλησα να τυπώσω δραχμές είτε στο Νομισματοκοπείο, είτε στη Μόσχα

Δείτε πώς απαντά ο πρώην υπουργός σε σημερινό δημοσίευμα 
«Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος είτε από το Νομισματοκοπείο, όπως κάποιοι συκοφαντικά διέδιδαν παλιότερα, είτε από τη Ρωσία». Με αυτόν τον τρόπο απαντάει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης σε σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών που μεταφέςρει διάλογό του με Ρώσο τραπεζίτη για το ενδεχόμενο τυπώματος δραχμής στη Ρωσία.
«Το δημοσίευμα της ΕΦ.ΣΥΝ όσον αφορά τις “πληροφορίες” για το πρόσωπο μου είναι ανυπόστατο, υποβολιμαίο και δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Ουδέποτε ασχολήθηκα με την κοπή χρήματος είτε από το Νομισματοκοπείο, όπως κάποιοι συκοφαντικά διέδιδαν παλιότερα, είτε από τη Ρωσία. Οι στόχοι αυτής της παραφιλολογίας είναι απόλυτα κατανοητοί από το λαό».
Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Όσοι διοχετεύουν αυτές τις δήθεν “πληροφορίες” και κατασκευάζουν σενάρια δεν θέλουν να πλήξουν, όπως κακώς πιστεύουν ότι πλήττουν, μόνο το πρόσωπο μου άλλα πρώτα απ’ όλα και κυρίως το αίτημα που γίνεται όλο και πιο επιτακτικό για μετάβαση της χώρας μας στο εθνικό νόμισμα στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος. Όπως θέλουν να πλήξουν και την ανάγκη να αποκτήσει η χώρα μας την εθνική της κυριαρχία και μια ανεξάρτητη πολυδιάστατη πολιτική διεθνών οικονομικών σχέσεων και εξωτερικών προσανατολισμών, πράγματα για τα οποία αγωνίζεται η ΛΑ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!