Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
22 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: «Lads holidays»: Πώς η Ελλάδα έγινε τόπος εφηβικών οργίων
[Πρώτο Θέμα]: «Lads holidays»: Πώς η Ελλάδα έγινε τόπος εφηβικών οργίων

[Πρώτο Θέμα]: «Lads holidays»: Πώς η Ελλάδα έγινε τόπος εφηβικών οργίων

Λαγανάς, Κάβος, Φαληράκι, Μάλια.Νεαροί και νεαρές μέχρι 30 ετών επισκέπτονται τη χώρα μας για διακοπές προκειμένου να μεθύσουν, να τα σπάσουν κυριολεκτικά και μεταφορικά και να βυθιστούν σε μέρες ακολασίας και απόλυτου παραληρήματος
Πλήθος γραφείων, πρακτορείων, οργανισμών κ.λπ. αναρτούν συγκεκριμένες προσφορές στο Διαδίκτυο και αναλαμβάνουν να εκπληρώσουν τις προσδοκίες των παιδιών της Δύσης για ένα διαρκές παραλήρημα φτηνού οινοπνεύματος και αχαλίνωτων πάρτυ αντί περίπου 500 ευρώ για επτά νύχτες. Οι περισσότεροι από αυτούς τους παραδείσους των καταχρήσεων, χωρίς το εμπόδιο του «ακατάλληλον δι’ ανηλίκους», βρίσκονται στην Ελλάδα. Εκατοντάδες χιλιάδες αγόρια και κορίτσια κάθε καλοκαίρι πετούν από όλη την Ευρώπη απευθείας προς Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Κρήτη, Ρόδο, Κω κ.λπ. Αυτό που βλέπουν από την Ελλάδα είναι ο Λαγανάς, ο Κάβος, τα Μάλια, το Φαληράκι, που έχουν μεταλλαχθεί σε μέρη-παράδεισους καταχρήσεων, όπου άτομα ηλικίας 18-30 ετών μπορούν να κάνουν κυριολεκτικά ό,τι θέλουν μέχρι τελικής πτώσης.
«Ξεβράκωτοι στη Ζάκυνθο» γράφει το τατουάζ στο μηρό της νεαρής τουρίστριας
Το ότι ένας 22χρονος Αμερικανός επιστρέφει στην πατρίδα του μέσα σε φέρετρο, αφού ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στον Λαγανά της Ζακύνθου, είναι ένα γεγονός που δεν φαίνεται να προβληματίζει κανέναν. Η Ελλάδα, άλλωστε, διαθέτει ορισμένα πολύ ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα δημοφιλή μέρη της υδρογείου που φιλοξενούν «lads holidays»: Οι τιμές στη Ζάκυνθο είναι πιο χαμηλές από ό,τι π.χ. στην Ιμπιζα ή στη Μαγιόρκα, ενώ η ανοχή προς τις παρεκτροπές είναι ακόμη μεγαλύτερη – και αυτό δεν οφείλεται στην πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία. Με τους μηχανισμούς καταστολής και πρόληψης της εγκληματικότητας να μην μπορούν να εκτελούν τα καθήκοντά τους στον Λαγανά και τις συναφείς περιοχές ανά την Ελλάδα, υπάρχει μια διάχυτη αίσθηση ατιμωρησίας και ανοχής στην ανομία. Το άγριο φονικό του Αμερικανού στον Λαγανά δεν μπορεί παρά να έχει, άμεσα ή έμμεσα, σχέση με το γεγονός ότι τα κλειδιά της νύχτας στη Ζάκυνθο έχουν περάσει πια στον υπόκοσμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!