Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Κρήτη: Διακινητής προσφύγων και με διασυνδέσεις στον ISIS ο Σύρος που συνελήφθη στα Χανιά
[Πρώτο Θέμα]: Κρήτη: Διακινητής προσφύγων και με διασυνδέσεις στον ISIS ο Σύρος που συνελήφθη στα Χανιά

[Πρώτο Θέμα]: Κρήτη: Διακινητής προσφύγων και με διασυνδέσεις στον ISIS ο Σύρος που συνελήφθη στα Χανιά

Για τον 51χρονο υπήρχε ευρωπαϊκό ένταλμα των Βελγικών Αρχών που ζητούν την έκδοσή του
Μπορεί ο ίδιος να αρνείται κάθε εμπλοκή, όμως τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους οι Βελγικές, οι Γαλλικές και οι Ελληνικές Αρχές τον φέρουν ως κεντρικό στέλεχος δικτύου διακίνησης παράνομων μεταναστών από την Μέση Ανατολή στην Ευρώπη, με υποστηρικτική δράση σε μαχητές του Ισλαμικού Κράτους!
Ο λόγος για τον 51χρονο Σύρο, ο οποίος συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες στα Χανιά με ευρωπαϊκό ένταλμα των Βελγικών Αρχών, που ζητούν την έκδοση του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύλληψη του έγινε στο πλαίσιο ευρείας κλίμακας επιχείρησης που εξελίχθηκε σχεδόν ταυτόχρονα σε αρκετές περιοχές του Βελγίου, σε περιοχή της Γαλλίας και στην Κρήτη.
Εκτός από τον 51χρονο, ο οποίος είχε δομήσει ένα καλό προφίλ στην Κρήτη (είχε αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα), οι Βελγικές και Γαλλικές Αρχές προχώρησαν και σε άλλες συλλήψεις που εντάσσονται στο ίδιο δίκτυο.
Τον συντονισμό και την εποπτεία της μεγάλης αυτής επιχείρησης είχε η Εισαγγελία του Βελγίου ενώ υπήρξε διαρκής ενημέρωση και συνεργασία με τον αρμόδιο Έλληνα ανακριτή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!