Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Πρώτο Θέμα]: Κρήτη: Αναβλήθηκε για τις 27 Σεπτεμβρίου η δίκη των «ληστών με τις μαγκούρες»
[Πρώτο Θέμα]: Κρήτη: Αναβλήθηκε για τις 27 Σεπτεμβρίου η δίκη των «ληστών με τις μαγκούρες»

[Πρώτο Θέμα]: Κρήτη: Αναβλήθηκε για τις 27 Σεπτεμβρίου η δίκη των «ληστών με τις μαγκούρες»

Οι νεαροί με καταγωγή από τη Μεσαρά κατηγορούνται ότι κατέβαιναν στο Ηράκλειο και στην περιοχή του ΤΕΙ έστηναν ενέδρες σε φοιτητές
Για τις 27 Σεπτεμβρίου 2017 αναβλήθηκε η δίκη των «ληστών με τις μαγκούρες», μετά από απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων ανατολικής Κρήτης.
Οι πέντε ληστές είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για όποιον άτυχο βρισκόταν στο διάβα τους, όταν η δράση τους είχε προκαλέσει τρόμο στην κοινωνία του Ηρακλείου το 2012.
Οι νεαροί με καταγωγή από τη Μεσαρά κατηγορούνται ότι κατέβαιναν στο Ηράκλειο και στην περιοχή του ΤΕΙ έστηναν ενέδρες σε φοιτητές, τους οποίους ξυλοκοπούσαν, τους λήστευαν και εξαφανίζονταν. Οι ίδιοι μάλιστα θέλησαν να επεκτείνουν τη δράση τους και σε άλλες περιοχές. Συνολικά καταγράφηκαν πέντε περιστατικά με θύματα φοιτητές.
Η δίκη των πέντε στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων ανατολικής Κρήτης αναβλήθηκε για τις 21 Σεπτεμβρίου 2017 λόγω κωλύματος του συνηγόρου 3 εκ των πέντε κατηγορουμένων Λευτέρη Κάρτσωνα. Σημειώνεται ότι ένας εκ των κατηγορουμένων βρίσκεται ήδη στη φυλακή καθώς έχει καταδικαστεί σε ισόβια για την υπόθεση δολοφονίας του Κωστή Προβιδάκη στο Αντισκάρι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!