Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
33 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
30 °C 10 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Πρώτο Θέμα]: Κουτσούμπας τρολάρει Τσίπρα: Η Οκτωβριανή Επανάσταση ήταν αληθινή επανάσταση
[Πρώτο Θέμα]: Κουτσούμπας τρολάρει Τσίπρα: Η Οκτωβριανή Επανάσταση ήταν αληθινή επανάσταση

[Πρώτο Θέμα]: Κουτσούμπας τρολάρει Τσίπρα: Η Οκτωβριανή Επανάσταση ήταν αληθινή επανάσταση

«Άλλαξε τον κόσμο αλλά πάμε μπροστά τώρα» επιχείρησε να απαντήσει ο πρωθυπουργός
Με δώρο το βιβλίο «Διακήρυξη της ΚΕ για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Επανάσταση» ανά χείρας μπήκε στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο πλαίσιο των επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς τους οποίους ενημερώνει για τις εξελίξεις στo Eurogroup και το Κυπριακό.
Όπως ήταν φυσικό το δώρο του ΓΓ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ αποτέλεσε αντικείμενο σχολιασμού στη συζήτηση που είχαν οι δύο πολιτικοί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.
Το δώρο του Δημήτρη Κουτσούμπα
Ο κ. Κουτσούμπας μάλιστα βρήκε την ευκαιρία να «καρφώσει» τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας του ενώ χαμογελούσε ότι «εδώ μιλάμε για πραγματική επανάσταση» με τον Αλέξη Τσίπρα να προσπαθεί να απαντήσει στο «καρφί» με τη φράση «μιλάμε για ιστορικές στιγμές καταγεγραμμένες».
Αφού τακτοποιήθηκε στην πολυθρόνα του ο πρωθυπουργός βρήκε την απάντηση που αναζητούσε λέγοντας προς τον Δημήτρη Κουτσούμπα ότι «άλλαξε τον κόσμο αλλά πάμε μπροστά τώρα».
«Όχι, η ιστορική πείρα πρέπει να υπάρχει ως μνήμη αλλά κυρίως ως συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον. Γιατί κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι όντως επρόκειτο για επανάσταση που άλλαξε την ιστορία άσχετα με την κατάληξη της» συνέχισε το ιδιότυπο μπρα ντε φερ ο ΓΓ του ΚΚΕ.
Τελικά οι δύο πολιτικοί βρήκαν ένα κοινό σημείο ισορροπίας στη συμβολή των δυνάμεων της Σοβιετικής Ένωσης απέναντι στους Ναζί με τον Αλέξη Τσίπρα τελικά να αλλάζει την ατζέντα ρωτώντας για τη συμπλήρωση των 100 ετών του ΚΚΕ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!