Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Πρώτο Θέμα]: Η Β. Κορέα προειδοποίησε τους Βρετανούς να απέχουν από στρατιωτικές ασκήσεις στην περιοχή
[Πρώτο Θέμα]: Η Β. Κορέα προειδοποίησε τους Βρετανούς να απέχουν από στρατιωτικές ασκήσεις στην περιοχή

[Πρώτο Θέμα]: Η Β. Κορέα προειδοποίησε τους Βρετανούς να απέχουν από στρατιωτικές ασκήσεις στην περιοχή

Η Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στις επιχειρήσεις που διεξάγονται για λόγους εκπαίδευσης και ετοιμότητας των στρατευμάτων σε περίπτωση που χρειαστεί ποτέ να υπάρξει ένοπλη επέμβαση
Με ιδιαίτερα αυστηρό ύφος, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας στην Ευρώπη, Πακ Γιουν Σικ, προειδοποίησε τη μεγάλη Βρετανία να μη διανοηθεί να συμμετάσχει στις στρατιωτικές ασκήσεις που θα διεξαχθούν το Νοέμβριο στα νότια της κορεατικής χερσονήσου.
Η Μεγάλη Βρετανία ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στις επιχειρήσεις που διεξάγονται για λόγους εκπαίδευσης και ετοιμότητας των στρατευμάτων σε περίπτωση που χρειαστεί ποτέ να υπάρξει ένοπλη επέμβαση.
Με έντονο ύφος, ο Πακ είπε: «Η κατάσταση στη κορεατική χερσόνησο είναι στο χείλος του πολέμου, εξαιτίας των ασταμάτητων στρατιωτικών επιχειρήσεων από τους Αμερικανούς και τους Νοτιοκορεάτες που στοχεύουν εμάς. Τώρα θέλει να συμμετάσχει και η Βρετανία, στέλνοντας τα μαχητικά Typhoon στις ασκήσεις στις 4-10 Νοέμβρη. Αυτή είναι μια εχθρική κίνηση, η ανοιχτή συμμαχία με τις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα, εναντίον μας».
«Οι Βρετανοί λένε ότι η άσκηση δεν έχει στόχο εμάς, όμως οι ΗΠΑ και η Νότια Κορέα λένε ανοιχτά ότι η άσκηση στοχεύει σε πιθανό χτύπημα ενάντια στις στρατιωτικές μας εγκαταστάσεις».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε -Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!